Tuvalet Eğitimi Sorunu

74 görüntüleme
S

Saniye U.

24 Haziran 2025 23:09
Merhaba oğlum 15.5 aylık. 1 hafta önce gündüz bezine hiç çiş yapmadı saatlerce bekledim yapmadı bir sorun olduğunu düşündüm sonra bezini çıkardığımda yaptı, diğer gün oldu sabah bezi kuruydu bende o gün hiç bez takmadım takip etmek açısından bezi yokken çişini ve kakasını yapıyor bez vs taktığımda yapmıyor 1 hafta oldu geceleri hiç altına kaçırmıyor. Ne yapacağımı şaşırdım ben çiş kaka tarzında bildirimde de bulunamıyor şuan çok küçük ne yapabilirim
S

Seher T.

24 Haziran 2025 23:12
Şuan bence erken 18 aya kadar beklemelisiniz fikrimce.Hazır gibi görünse de bazı şeyleri idrak etmek zor olucaktır.Birkaç ay daha beklemenizi şimdilik oturmadı bebek tuvaletlerine oturmaya göstererek sürece başlamanızı öneririm.
S

Saniye U.

24 Haziran 2025 23:14
Kendi kendine böyle bir girişimde bulundu ama bende hiç hazır değildim evet çok erken tekrar bezine alıştırmaya çalışıyorum ama bezi istemiyor bez takınca yapmıyor gerçekten ne yapabilirim bilemiyorum
S

Sevgi̇ N. M.

26 Haziran 2025 08:52
Tuvalet iletişimini araştırın. Youtube da Prema Sundari nin kanalına bakabilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir