Tuvalet Eğitimi Sadece Kaka 😊
167 görüntüleme
M
Melis B.
25 Temmuz 2026 21:45
18 aylık kızım, kaka yapma zamanı geldiği zaman bana sesleniyor Çiş diyor. Ben de bizim tuvaletimize götürüyorum tutuyorum ve yapıyor. Çişini henüz söylemiyor. Lazimlik aldim ama ona oturmayı pek sevmedi. Bazen de kakasını yaptıktan sonra gelip haber veriyor. Hiç eğitim vermedim, daha erken olduğunu düşünüyorum ama sizce bebeğim hazır olabilir mi?
G
Gülcan Ş.
25 Temmuz 2026 22:12
Merhaba aslında kızınızın birseylerin farkında olması çok güzel bir şey ama bence bunun için bir çocuk gelişim uzmanıyla görüşseniz çok daha iyi olur çünkü tuvalet eğitimi çok sancılı bir dönem ben çok cektım başladık geri sonlandırdık sonra 3 ay sonra yeniden başladık bu sefer 1 yıl boyunca kaka tutma gibi sorunlarla mücadele ettim aklım olsaydı bir uzmanla bu döngüye başlardım

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
Premium Üye25 Temmuz 2026 22:35
Merhabalar,
Araçlar > Bez & Tuvalet Takibi kısmından Yeni Kayıt Ekle diyerek Tuvalet Eğitimi sekmesinden verileri girmenizi tavsiye ederim.
Girdiğiniz verilere göre desteğe ihtiyacınız varsa Yapay Zeka sizlere bu konuda ücretsiz destek olacaktır.
Araçlar > Bez & Tuvalet Takibi kısmından Yeni Kayıt Ekle diyerek Tuvalet Eğitimi sekmesinden verileri girmenizi tavsiye ederim.
Girdiğiniz verilere göre desteğe ihtiyacınız varsa Yapay Zeka sizlere bu konuda ücretsiz destek olacaktır.
Yükleniyor...