Tuvalet Egitimi Gerileme

85 görüntüleme
G

Gülşen Ç.

17 Aralık 2025 18:26
Oğlum 34 aylik.30 aylıkken tuvaletegitimine başladık bir haftada hallettik.tam bir bucuk ay herseyyolunda gitti.ama ne olduysa gerileme yaşadı.yani iki aya yakındır hiç soylemiyor ne gece ne de gündüz.sakin olmaya çalışıyoruz ama çok zorlanıyoruz.tekrar beze dönmek de istemiyoruz.benzer bir durum yaşayıp çözen var mi acaba?
M

Mizgin O.

17 Aralık 2025 22:51
Biz de aynı durumu yaşıyoruz umarm cevap veren çıkar
G

Gülşen Ç.

18 Aralık 2025 09:39
Umarım
C

Cennet C.

18 Aralık 2025 17:57
Gerileme yaşadığınız dönemde çocuğun ya da sizin hayatınızda önemli bir değişiklik mi oldu acaba? Benim kızımda 20 aylıkken bir haftada tamamen öğrenmişti gece veya gündüz hiç problem yaşamıyorduk. Şimdi kızım 36 aylık ve yeni bebeğim oldu. Bebek eve geldikten sonra kızım geceleri yatağa kaçırmaya başladı.
G

Gülşen Ç.

22 Aralık 2025 19:11
28 aylıkken kardeşi oldu.tuvalet eğitimini 30 ayda başladıkbir bucuk ay hiç problem yaşamadı.daha sonra ise bir anda gerileme yaşadı.Ama dediğiniz gibi bizde de kardeşle ilgili sanırım.ama nasıl aşılacak bilemiyorum.Araştırmalarıma göre sabırlı ve çok ısrarcı olmamak gerekiyor.Ama evde küçükbir bebek de olunca zor zamanlar geçiriyoruz.Size de kolaylıklardiliyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir