Tuvalet Eğitimi Çiş Kaçırma

42 görüntüleme
N

Nazlı

3 Ağustos 2025 15:34
Oğlum 25 aylıkken tuvalet eğt verdim bütün sinyaller vardı konuşması da baya iyiydi hatta bazen çiş geldi diye söylüyordu yaptırdığımda yapıyordu da 1 haftada falan tamamladık ama 1 ay sonra taşınınca sürekli kaka çiş kaçırma tutma söylememe başladı biraz düzeliyor 1-2 hafta sonra yine devam ediyor bozuk para büyüklüğünde kaçırıyor çişini bazen kaçırınca hiç rahatsız olmuyor oynamaya devam ediyor bazen kaçırdıktan sonra çişim geldi diyor kitap sticker ödül oyun her şeyi denedim şu an 35 aylık pedagog ürolojiye götürdüm ikisi de 5 yaşa kadar normal olduğunu söyledi bazen abartıyor günde 5-6 kere kıyafet değiştiriyoruz biri geldiği zaman eve hele çok fazla kaçırıyor ve söylemiyor ne yapmam gerektiğini şaşırdım artık 1 sene olucak her seferinde tamam bidaha erken söylicem diyor yine söylemiyor kızmıyorum güzellikle söylüyorum yine yok bazen kızıyorum artık abarttığında bez takıcam devam edersen diyorum ağlıyor bebek değilim bez istemiyorum diyor lütfen bi akıl verin şaşırdım artık napıcağımı🥲

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir