Tuvalet Eğitimi

264 görüntüleme
T

Tuğçe T.

23 Ağustos 2026 00:05
Kızım 27 aylık bez çıkarmadan önce çok konuşmalar yaptık kendisini de güzel ifade ediyor bebeklerine çiş yaptırıyordu bir gün sabah beze bay bay yaptık hem lazımlık hem adaptör vardı ikisine de birer kere oturdu gaz çıkardı korktu 4 gün direndik resmen oturmamak için çok ağladı oturmadı yani hep altına yaptı hadi şimdi yeni kilot getire döndü olay son iki gün iyice çişinide tutup sancı çekmeye başladı resmen kucaktan inmedi ve bez bağlama kilota yapcam diye tutturdu sonunda bezi kabul etti çok üzülüyorum artık dedi ve sonlandırdık ama tekrar başlamak istiyorum o kendisi istemediğimi belirtiyor var mı böyle bir sorun yaşayan lütfen yardım
Göktenur B.

Göktenur B.

23 Ağustos 2026 09:50
Tuvallet eğitiminde her iki tarafında hazır olması başarısız girişimde iki tarafta yoruluyor ben oğluma 36 aylıkken verdim benim oğlumda tuvalete oturmak istemiyordu o yüzden öncesinde hiç girişimde bulunmadım ben onunda hazır olduğunu anladığım an başladım ve sadece ilk gün tuvalete çekinerek gittik o kadar ne altına kaçırdı nede tuttu bence çocuğun da psikolojik olarak hazır olması lazım onlar içinde baktığımızda zor bı süreç bir alışkanlığı bıraktirip başka birşey öğrettiyoruz bence birazdaha zaman verebilirsiniz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir