Tuvalet Eğitimi

238 görüntüleme
A

Aysin A.

6 Ağustos 2026 00:53
20.ayını doldurduktan sonra tuvalet eğitimine başladık artık bezden çok rahatsız oluyordu çiş neredeyse 2.gün oturdu ama hala kakayı tuvalete yapmıyor ben bir yerde yanlış mı yaptım eksik bir şey mi yaptım bilemiyorum her yolu denedim gibi ama cidden merak ediyorum ne yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz?
Sibel Y.

Sibel Y.

6 Ağustos 2026 04:04
Bu tamamen hazırbulunuşlukla alakalı sizin yapacağınız biraz ara vererek süreci tekrar başlatmak bir çocuk üç yaşına kadar kaslarını tam kontrol edemez kaka yaparken çoğu bebek gergin ve stresli oluyor kabızlık yaşamalarına bile sebebiyet veriyor çoğu anne ben bir günde öğrettim kimi bir haftada diyor her bebeğin gelişimi ve hazırbulunuşluğu aynı değil kendinizi şartlamayın daha çok küçük
Y

Yasemin

6 Ağustos 2026 08:18
22 aylık hala cesaret edemedim desem 🤔 hala komutlarımı dınlemedıgını fark ettım. Normalde bez bırakma şartlarını saglıyor ama söz dinleme ve anlama henüz gelişemediğini gördüğüm için bir iki ay dahabekleyeceğim gibi.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir