Tuvalet Eğitimi

208 görüntüleme
B

Begüm A.

5 Ağustos 2026 13:41
31 aylık oğlum daha önce konu başlatmıştım tekrar yazıyorum. 8. Günümüz dün 1 kere kaçırdı ve hep tuvalete yaptık, gece de kaçırdı. Bu sabahta tuvalete yaptı kendi söylemiyor ben götürüyorum şuan, klozete oyunla oturtuyorum suyla oynatıyorum çok işe yaradı çiş yapmasında . Korkmuyor yaparken ama ne zaman sorsam çiş olmaz diyor. Soracağım şu; sürekli oyunla oturtmak ne kadar sağlıklı bilinç oluşuyor mu oyunla? Her seferinde oyun mu oynayacağız ve ne zaman alışacak😭 önerisi olan var mı ne yapmaya çalışıyor bu çocuklar her türlü olumlama övgü oyun herşeyi deniyorum. Denediğim yöntemle devam mı edeyim ?
D

Duygu Ş.

5 Ağustos 2026 13:55
Tuvalet eğitimi için İrem abla gibi videolar var bizde şuan o süreçteyiz işimize çok yaradı kakadan korkuyordu o videoyla ilerleyebildik çok şükür.Birde sticker seviyorsa ben evdekileri kaldırdım sadece çiş yaptığı zaman banyoda bir tane yapıştırmasına izin verdim.Arabalı olanları çok seviyordu kaka yapıncada onlardan verdim daha çok sevindi
B

Buse B.

5 Ağustos 2026 13:55
Korkutmak istemem ama nasıl ilerlerseniz o şekilde devam ediyo bir süre ki yeni başlamışsınız tam anlamıyla öğreninceye kadar böyle devam etmistim bende kendisi söylemeye başladıktan sonra da yavas yavaş azalmıştım oyunları
B

Begüm A.

5 Ağustos 2026 14:04
Buse Bilgiç
Korkutmak istemem ama nasıl ilerlerseniz o şekilde devam ediyo bir süre ki yeni başlamışsınız tam anlamıyla öğreninceye kadar böyle devam etmistim bende kendisi söylemeye başladıktan sonra da yavas yavaş azalmıştım oyunları
Oyunla oturtmazsam oturmaz bende öğrenince yavaş yavaş azaltırım diye düşünüyorum. Yani oyunlada olsa alıştırabildiniz mi ???
B

Begüm A.

5 Ağustos 2026 14:06
Duygu Şahin
Tuvalet eğitimi için İrem abla gibi videolar var bizde şuan o süreçteyiz işimize çok yaradı kakadan korkuyordu o videoyla ilerleyebildik çok şükür.Birde sticker seviyorsa ben evdekileri kaldırdım sadece çiş yaptığı zaman banyoda bir tane yapıştırmasına izin verdim.Arabalı olanları çok seviyordu kaka yapıncada onlardan verdim daha çok sevindi
İzletiyorum ara ara onu. Tv açmıyorum genelde tuvalete gitmek istemiyor çünkü izlerken. İnanın stickerından boyamasına baloncuğundan başka oyununa herşeyi yapıyorum
B

Buse B.

5 Ağustos 2026 14:08
Tabi tabi alıştı sadece sabır ve sakinlik isteyen bi süreç kolaylıklar diliyorum sonuç olarak bir alışkanlığı unutup yeni bir alışkanlık kazanmaya başlıyorlar
D

Duygu Ş.

5 Ağustos 2026 14:12
Begüm Arslan
İzletiyorum ara ara onu. Tv açmıyorum genelde tuvalete gitmek istemiyor çünkü izlerken. İnanın stickerından boyamasına baloncuğundan başka oyununa herşeyi yapıyorum
Ben çok sormuyorum çünkü bu defa inatlaşıp hiç yapmak istemiyorlar kendimle birlikte götürüyorum anneler babalar da çiş yapar annecim filan diyorum akşamları babası gelince ona yada teyzesine filan anlatıyorum onun duyacağı şekilde bugün çişimizi tuvalete yaptık işte ben çok mutlu oldum filan diye bide o şekilde mi deneseniz belki faydası olur çünkü duydukça böyle vaayy aferin sana öğrenmiş benim oğlum filan diyince hemen seviniyorlar 😊
B

Begüm A.

5 Ağustos 2026 14:19
Duygu Şahin
Ben çok sormuyorum çünkü bu defa inatlaşıp hiç yapmak istemiyorlar kendimle birlikte götürüyorum anneler babalar da çiş yapar annecim filan diyorum akşamları babası gelince ona yada teyzesine filan anlatıyorum onun duyacağı şekilde bugün çişimizi tuvalete yaptık işte ben çok mutlu oldum filan diye bide o şekilde mi deneseniz belki faydası olur çünkü duydukça böyle vaayy aferin sana öğrenmiş benim oğlum filan diyince hemen seviniyorlar 😊
Yanımdan ayrılmıyor zaten her tuvalete gidişimde gelir görüyor çok uzun süredir ve anlatıyorum. Yapınca övüyorum falan
D

Duygu Ş.

5 Ağustos 2026 18:46
Begüm Arslan
Yanımdan ayrılmıyor zaten her tuvalete gidişimde gelir görüyor çok uzun süredir ve anlatıyorum. Yapınca övüyorum falan
Bizde aynıydık yavaş yavaş alıştı bence az zaman geçince sizdede aynı olacak onlar için de zor bir süreç doğdukları andan beri bildikleri düzenden vazgeçmelerini istiyoruz 😊
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir