Tuvalet Eğitimi

396 görüntüleme
B

Bahar v.

26 Temmuz 2026 22:41
2 haftadan fazladır başladık ama çiş veya kakasını söylemeyi bilmiyor daha konuşma pek yok 27 aylik eğitimde nasıl ilerlerim
S

Sümeyye D.

26 Temmuz 2026 23:16
Bence çok zorlanırsınız biraz daha bekleyin kendiniz çok yıpranırsınız 31 aylık oğluma verdim eğitim konuşması güzeldi söylüyordu da ama anlaşma anlama konusunda zorlandık
N

Neslihan U. ..

26 Temmuz 2026 23:43
Söylemeyi biraz daha geç öğreniyorlar benim çocuğumda öyle oldu en azından başka annelerden de bunu duymuştum ama çişini belli bir süre tutabiliyorsa ya da geldiğini siz farkedebiliyorsanız götürdüğünüzde sorun yaşamadan yapabiliyorsa süreç ilerler kaka mevzusu ise biraz daha geç oturuyor zaten tabii ki çocugun hazır oluşluguyla da ilgili
Göktenur B.

Göktenur B.

26 Temmuz 2026 23:43
Konuşması önemli değil eğer sizin anlayabiliceginiz bir şekilde bu durumu ifade edebiliyorsa sıkıntı yok ama edemiyorsa bence erteleyin ben oğluma 36 aylıkken verdim acele etmedim hem onun hazır olmasını [bekledim.hemde](bekledim.hemde) kendim hazır olmak istedim zaten küçük aylardan beri geceleri altı kuru kalkıyordu gündüz de bı günde halletik bence birazdaha bekleyebilirsiniz hem sizin için hemde çocuğunuz için doğru zamanı bekleyin
B

Bahar v.

27 Temmuz 2026 09:34
Neslihan Ulun
Söylemeyi biraz daha geç öğreniyorlar benim çocuğumda öyle oldu en azından başka annelerden de bunu duymuştum ama çişini belli bir süre tutabiliyorsa ya da geldiğini siz farkedebiliyorsanız götürdüğünüzde sorun yaşamadan yapabiliyorsa süreç ilerler kaka mevzusu ise biraz daha geç oturuyor zaten tabii ki çocugun hazır oluşluguyla da ilgili
Tuvalete götürünce varsa yapıyor çiş vs. Ama yeni yapti gotursem de yapmaz desem veya unutsam altına kaçırıyor . Bikac kes kendisi şortunu indirmeye çalışırken de kaçırdı
B

Bahar v.

27 Temmuz 2026 09:41
Göktenur Bektaş
Konuşması önemli değil eğer sizin anlayabiliceginiz bir şekilde bu durumu ifade edebiliyorsa sıkıntı yok ama edemiyorsa bence erteleyin ben oğluma 36 aylıkken verdim acele etmedim hem onun hazır olmasını [bekledim.hemde](bekledim.hemde) kendim hazır olmak istedim zaten küçük aylardan beri geceleri altı kuru kalkıyordu gündüz de bı günde halletik bence birazdaha bekleyebilirsiniz hem sizin için hemde çocuğunuz için doğru zamanı bekleyin
Çiş geliyormu diye götürüyorum bazen gelmiyo diyor birkaç dk sonra bakiyorum kaçırmış. Bende bikac kes vazgeçtim eğitimden bağladım bezini sonra pişman oldum geri açtım yazın öğrensin diye kışın zor geçer diye biraz daha bakım olmazsa biraz zaman vericem tekrar denemek için
N

Neslihan U. ..

27 Temmuz 2026 10:00
Bahar v
Tuvalete götürünce varsa yapıyor çiş vs. Ama yeni yapti gotursem de yapmaz desem veya unutsam altına kaçırıyor . Bikac kes kendisi şortunu indirmeye çalışırken de kaçırdı
Kaçırmalar oluyor tabii zamanla tutmayı kavrıyorlar
B

Bahar v.

27 Temmuz 2026 10:06
Sümeyye Döner
Bence çok zorlanırsınız biraz daha bekleyin kendiniz çok yıpranırsınız 31 aylık oğluma verdim eğitim konuşması güzeldi söylüyordu da ama anlaşma anlama konusunda zorlandık
Biraz daha denicem olmadı ertelicem .
B

Bahar v.

27 Temmuz 2026 10:08
Neslihan Ulun
Kaçırmalar oluyor tabii zamanla tutmayı kavrıyorlar
Sizinkiler ne kadar sürede öğrendi yada hala süreç devam mı ediyor
N

Neslihan U. ..

27 Temmuz 2026 13:46
Biz çişi bir haftada baya düzene oturttuk ama kaka biraz daha zor geçti sabır isteyen bir süreç çokça ama bir ayda hepsi büyük ölçüde rayına oturdu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir