Tuvalet Eğitimi
226 görüntüleme
S
Sevcan G.
26 Temmuz 2026 21:58
Herkese merhaba oğlum ağustosun 23nde 2 yaşına girecek tuvalet eğitimine başlamak istiyorum önerileriniz varsa okumak isterim.
N
Nazlı B.
26 Temmuz 2026 22:02
Merhaba oğlum 2,5 yaşında bugün 10 gün oldu gayet iyi gidiyoruz oğlum hazırmış duruma daha doğrusu bi kaç haftadır tuvalet eğitimi şarkıları dinledik ve oturması için klozete güvenli basamaklı bir kapak aldım

Hatice C. ..
26 Temmuz 2026 22:04
Lazımlık alıp evde bulundurun konuşabiliyorsa ufaktan bu senin tuvaletin çiş gelince buna yapıcaz deyin ayrıca klozete de kücük aparatını da alın taburesiyle beraber acele etmeden sevdirerek istemesini sağlayın.
K
Kübra Y. ..
26 Temmuz 2026 22:12
Bence hiç acele etmeyin gerekirse 3 olsun. Bizimki 27 aylıktı ve bezden rahatsızdı kasindiriyor istemiyorum bezi diyordu bıraktık bir haftada çiş tutmayı çok güzel öğrendi. Ama bir ayı geçti kaka tutuyor bir hafta 8 gün 6 gün tutuyor yapmak istemiyorum korkuyorum diyor delirmek üzereyim her yolu denedim oyunlar kitaplar. Bezide geri takmıyor istemiyorum bunu diyor
Z
Zeynep G. T. ..
26 Temmuz 2026 22:16
Kübra hanım aynı durumdayız benimde oğlum 28 aylık çişi çok kolay çözdük aynı şekilde kakayı da çözmüştüm çok kolay oldu başardım dedim 1 haftadır kaka tutuyor gelince kaçıyor kakam geldi deyip ağlıyor hiç zorlamadım zorlamıyorum da bende kafayı yemek üzereyim dün saatlerce ağladım
K
Kübra Y. ..
26 Temmuz 2026 22:27
Kübra hanım aynı durumdayız benimde oğlum 28 aylık çişi çok kolay çözdük aynı şekilde kakayı da çözmüştüm çok kolay oldu başardım dedim 1 haftadır kaka tutuyor gelince kaçıyor kakam geldi deyip ağlıyor hiç zorlamadım zorlamıyorum da bende kafayı yemek üzereyim dün saatlerce ağladım

Yağmur K.
26 Temmuz 2026 22:28
Hiç acele etmeyin bende sizin gibi 2 yaşda başladım reddetti 3 günün sonunda bıraktım ve şuan 2.5 yaşında başladım 5 günde kakayıda çişide bıraktık çocuğun hazır olması çok önemli
Yükleniyor...