Tuvalet Eğitimi

284 görüntüleme
E

Esra A.

25 Temmuz 2026 12:31
Kızım 29 aylık 3 gün önce tuvalet eğitimine başladık ama çişi veya kakasi geldiği zaman söylemiyor parkeye yapıyor sorun değil yapsın ama erken mi başladım kızım hazır değil mi ne yapacağım bilmiyorum
M

Meral A.

25 Temmuz 2026 12:34
Tuvalet egıtımıne nasıl başlamalıyım
Hatice C. .

Hatice C. ..

25 Temmuz 2026 12:48
Lazımlik aldınız mı
Hatice C. .

Hatice C. ..

25 Temmuz 2026 12:51
Aldıysanız konuşarak artık burasi senin tuvaletin çişini kakanı buraya yapıcaksin diyerek alıştiricaksınız ufak ufak hatta beraber girin siz kendinizinkine otururken çocukta kendi lazimligina oturup benimser
H

Hilal H.

25 Temmuz 2026 13:04
Merhaba bende 25 aylık kızım için başladım tuvalet adaptörü aldım çok hevesliydi öncesinde bezini istemiyordu söküp getiriyordu havalar sıcak diye zıbınla bırakıyordum sonra adaptörle başladık oturmamaya popom acıyor demeye başladı bugün 6. Günümüz hala söylemiyor ben bu süreçte lazımlık aldım oraya oturtunca yapıyor ama ben söylemezsem söylemiyor geceleri kuru kalkıyor öğle uykusunda yapmıyor parka gidiyoruz 1 saat kadar tutuyor daha uzun kalırsak yapıyor yaptıktan sonra anne bak kaka yaptım diyor hem lazımlığa yapınca diyor hemde altına kaçırınca ama yapmadan önce söylemiyor ilk defa bugün sabah 6.30 da ağlama sesi duydum odasına gittim altına yapmıştı ağlıyordu değiştirip yatağına yatırdım uyuduğunu düşündüm sesi çıkmayınca ama maalesef 8 gibi tekrar yapmış beni uyandırdı yine yaptım diye konuşması çok iyi herşeyi söylüyor kendini ifade ediyor susadım acıktım gibi şeylerde söylüyor fakat 6 gün olmasına rağmen hala çiş söylemiyor denk gelirse kaka da yapıyor lazımlığa sorun yok ama ben çok yoruldum lazımlığa oturtmak için şarkı söylüyorum tv açıyorum bazen ama çok durmuyor en fazla 5 dk kalkıyor acaba bezlesem mi yoksa biraz daha mı beklesem bilmiyorum sabrım tükenmeye başladı çok yoruldum sizin düşünceleriniz nedir?
M

Mine K.

25 Temmuz 2026 13:24
2 ay önce tuvalet eğitimine başladık her şey çok güzel gidiyor ancak son iki haftadır her gece altına yapıyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir