Tuvalet Eğitimi
53 görüntüleme
B
Büşra ..
15 Nisan 2026 23:56
Kızım şuan 19 aylık bu yaz tuvalet eğitimini ver diyorlar onlarınkiler 1,5 yaşında öğrenmiş ama bana erken geliyor bir dahaki yaza düşünüyorum sizler
ne düşünüyorsunuz nasıl başlamalıyım?
ne düşünüyorsunuz nasıl başlamalıyım?
R
Rumeysa K.
15 Nisan 2026 23:59
Erkek bebeğim var herkes böyle dedi geç kaldım sandım 24 aylikken eğitimi vermeye başladım. Ki bebeğim bez istemiyorum tuvalet istiyorum diyordu 3-4 aydır gece kuru kalkıyordu. Ama tam bir fiyasko oldu 4 aydır hala altına kaçırıyor. Bizde durum böyle oldu malesef
B
Büşra ..
16 Nisan 2026 00:14
Bende 30. aydan sonra başlarım diye düşünüyordum hem daha çok anlar zorlanmayız dedim ama çevre çok etkiliyor 1 yaşında tuvalete alıştırdığını iddia eden var çevremde siz düşünün
G
Gülşah S.
16 Nisan 2026 00:59
Çocuğunuz ne zaman hazırsa o zaman başlayın bence sonrası daha zor olur
Benim kızım biliyordu ama bezi bırakmak istemiyordu. 3 yaşını geçtikten sonra eğitim vermeye başladım
Her çocuk bir değil yani 💐
Benim kızım biliyordu ama bezi bırakmak istemiyordu. 3 yaşını geçtikten sonra eğitim vermeye başladım
Her çocuk bir değil yani 💐
R
Rumeysa K.
16 Nisan 2026 01:59
Ben de öyle düşünüyorum bence tuvalet egitimiyle kastettiğimiz aynı da değil çocuğu saat başı tuvalete götürürken altına yapmıyor zaten :) ama mesele kendisinin hissedip söylemesi ve öyle gitmesi bence onun için de hazır olmasını beklemek en doğrusu gibi geliyor