Tuvalet Egitimi

94 görüntüleme
A

Ayşe K.

28 Mart 2026 12:42
Kızım 21 aylık tuvalet eğitimine başladım bugün beşinci gün ama hiç tuvalete yapmiyo ilk başta korkuyodu agliyodu şimdi aglamiyo alıştı çiş diyo çiş dememye de alsiti ama işte tuvalete yapmiyo çıkınca altına yapiyo gececelri de bez yok kuru kalkiyo ama daha bı kere yaptı tuvalete csisini bı daha yapmadı bu arada erken diyenler olabilir ama evet erken ama çok pisik oluyordu aşırı derecede kremler de fayda etmiyordu o yzuden mecburi bı seçim yaptım ama şimdi pes etmek üzereyim napayım sizce de pes mi edeyim yoksa sabır devamı gelir mi
A

Ayşe Ş. ..

28 Mart 2026 13:41
Küçük bebekler için alıştırmaya yönelik şeyler var onlardan alın. Tuvaletin içinde değil kapının dışında ona yapsın. Bebek sonuçta alışana kadar.
Betül �.

Betül ..

28 Mart 2026 13:56
Benim kızım 4 yaşına girecek kabızlıktan dolayı tuvalet lafını bile duyunca ağlamaya başlıyor asla kabul etmiyor.Ama kakası geldiğinin bilincinde nasıl olacak bende bilmiyorum
A

Ayşe K.

28 Mart 2026 14:00
Aldım klozet aparatı basamk korku yendi aglamiyo bı kaç gün korktu ama sadece çiş diyo evet ama altına yapiyo az evvel çiş dedi geldi gityim kaçtı odaya tekrar geldi çiş dedi büyük tuvaletini yapmış yapınca farkında ama tuvalete yapmiyo işte sabrım tükenmek üzere
A

Ayşe K.

28 Mart 2026 14:01
Ayşe Şahin Kabzilik ilaçları kulalnin sonra eğitim başlayın napalin çok zor bir süreç ama gerçekten Allah yardımcımız olsun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir