Tuvalet Eğitimi
130 görüntüleme
A
Ayşe S. ..
7 Şubat 2026 08:39
Merhaba hocam! 30 aylık klozete degil gitmek oturmuyor bile anne korkuyorum diyor anlatıyorum şarkı söylüyorum ama olmadı. İlgisini çeksin sevsin diye lazımlık aldım renkli sesli ona da hayır diyor ne yapacağımı bilmiyorum 🙄kakasını yapınca bazen söylüyor bazen söylemiyor. 3 4 ay önce yine denedim yine korkuyorum falan deyince dedim galiba daha hazır değil. Ne zaman hazır olurlar bilmiyorum.

Hatice C. ..
7 Şubat 2026 08:45
Lazimlik aldıysanız seslisi hoşuna gitmedi belkide sade bi tane alıp önceleri evin bi köşesinde sonrada tuvalette kullanırsanız alışır hatta emsali küçük başka çocuğu oturtup sende böyle yap gibi teşvik edebilirsiniz pes etmeyin
A
Ayşe S. ..
7 Şubat 2026 08:57
Gelip gidip basıyor ses çıkartıyor oynuyor ama oturmuyor.

Hatice C. ..
7 Şubat 2026 09:04
Gelip gidip basıyor ses çıkartıyor oynuyor ama oturmuyor.

Betül ..
7 Şubat 2026 10:35
Bizde o durumdayız.44 aylığız.Kabızlık sorunu yaşamıştık.Kakası gelince anne yapayım mı diye soruyor,tuvalet teklifi yapınca direk ağlamaya başlıyor ve kakam yok diyor.İkna ettiğimde de klozete oturuyoruz ama yapmıyor,kendi oyuncak klozetine de yapmıyor.Muhtemelen hazır değil.O yüzden bende zorlamıyorum

Hatice C. ..
11 Şubat 2026 16:25
Bizde o durumdayız.44 aylığız.Kabızlık sorunu yaşamıştık.Kakası gelince anne yapayım mı diye soruyor,tuvalet teklifi yapınca direk ağlamaya başlıyor ve kakam yok diyor.İkna ettiğimde de klozete oturuyoruz ama yapmıyor,kendi oyuncak klozetine de yapmıyor.Muhtemelen hazır değil.O yüzden bende zorlamıyorum