Tuvalet Eğitimi

62 görüntüleme
A

Aynur T. ..

7 Aralık 2025 21:53
Merhabalar kızım 19 aylık kaka yapinca kaka diye geliyordu kaka ve çiş diyebiliyodu zaten genel anlamda derdini anlatıyor beze de çok direniyordu ben de tuvalet eğitimine başladım bugün 7. Günümüz gece çok su icemediginde kuru uyanıyor 12 saat uyuyor yaklaşık gündüz her gün uyumuyor ama 3 gün uyudu bir haftada bezlemedim hep kuru uyandı uyanınca lazimliga götürüyorum çişini yapıyor gün içerinde de 4 gündür1-2 kaza dışında cislerini yakaladık hep ama kakasını lazimliga yapmıyor odasına gidip üstüne yapıyor gel tuvalete gidelim deyince yarıda bırakiyor kaka yapmayı yaptıktan sonra anne ıslandı diye ağlıyor konuyla ilgili hiç tepkisel yaklasmadim
Özge U.

Özge U.

7 Aralık 2025 22:03
Merhabalar benim kızımda 21 aylık 17. Ayından beri çişini ve kakasını yaptığında söylüyor. Ufaktan tuvalet eğitimine başlamak istedim. Gündüzleri bez bağlamadım. Çişim var dediğinde hemen tuvalete koştuk ama hiç birinde çişini yapmadı. Üstünü de ıslatmadı. Bezini taktığımda yaptı. Bir kaç gün denedik ama olmadı. Ama araştırmalarıma göre de kakayı hemen yapmıyorlarmış çünkü kaka onun için gizlenerek yapılan birşey ve lazımlık onun için güvenli gelmiyor. Hem de kaka sırasında özellikle görüyorlarsa kendilerinden bir parça düştüğünü sanıp kaka yapmayı bırakıp 1 hafta yapmayan çocuk oluyormuş. Belki kaka yapmayı kitaplarla ve oyuncaklarla eğlenceli hale getirebilirsiniz veya lazımlığı onun gizlenip rahatça yapacağı bir yere koyabilirsiniz.
A

Aynur T. ..

8 Aralık 2025 10:39
Merhabalar kızım bu sabah ilk kez lazimliga kaka yaptı ama tamamını yapmadı bir kısmını sıktı muhtemelen sonra üstüne yaptı tuvalette vakit geçirmek kitap okumak bebeklerini tuvalete götürmek bunlari yapıyor çişini de yapıyor bakalım kakasını da yapar umarım artık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir