Tuvalet Eğitimi
46 görüntüleme
H
Hadiye N. E.
18 Ağustos 2025 07:09
Kızım 20 aylık bi kaç kere çişini lazımlığa yaptı bir kere kakasını yaptı ondan korktu şimdi soyunup lazımlığa oturmuyor kıyafetleriyle oturuyor kalkıyor hemen nasıl aşıcaz bu korkuyu deneyimi olan var mı ?
P
Pelin B.
18 Ağustos 2025 08:05
Bebeğiniz buna hazır değilse zorlamayın, ne kadar zorlarsanız o kadar geç alışır
H
Hadiye N. E.
18 Ağustos 2025 08:10
Ama öncesinde oturup yapıyordu çişini sadece kakasından korktu
M
Merve A.
18 Ağustos 2025 11:33
Kızım 21 aylık 150 kelimeden fazlası var 4 5 kelimeye kadar cümle kurabiliyor 4 yaşında abisi var onu gördüğü için sürekli tuvalete gitmek istiyor bende o kadar ısrar ettiği için eğitim vermek istedim fakat 3 gün denedim tuvalete gidiyor azıcık yapıyor 5 dk sonra altına yapıyor böyle bi sorunu oğlumda yaşamamıştım eğitime hazır olmadığını düşünüp bıraktım ne yapmalıyım devammı etmeliyim yoksa hazır olmadığını mı düşünmeliyim
H
Hadiye N. E.
18 Ağustos 2025 11:35
Benim kızımda hevesli aslında ben kendim otururken o da oturuyor hemen tekrar ediyor anne çişim geldi veya anne kakam geldi diye ama yapmadan önce bir belirti yok. İnanın bende nasıl bir yol izleyeceğimi bilmediğim için yazdım. İnşallah sorunsuz hallederiz
M
Merve A.
18 Ağustos 2025 11:42
Kala süreci aşırı derecede zor ilk başlarda kabızlık ve yapmama reddi çok görüşüyor 4 yaşındaki oğlumdan biliyorum zamanla alışıyorlar zamana ihtiyacı var
H
Hadiye N. E.
18 Ağustos 2025 11:43
Hiç zorlamıyorum zaten yemek yeme gibi zorluklarımız var bi sizlere danışayım dedim birde tuvalette zorlanamam yaa 😂