Tuvalet Eğitimi

32 görüntüleme
A

Aysegül

27 Haziran 2025 04:41
Neredeyse 5 ay oldu başlarda iyiydi. Yani kakasını bir kaç gün tuttu ama sonra kitapla destekledik ve yapmaya başladı. Derken memlekete gittik Babadan ayrı kaldı ve ondan bi süre önce zaten asla söylemiyordu biz götürünce yapıyordu babadan da ayrı kalınca tamamen gitmeyi bıraktı ben götürürsem çişe gitti ama kakayı hep kaçırdı çok zor yakaladık. Bi yardım alalım dedik ve maalesef terapiden sonra daha kötü oldu bıraktık geldik evimize bi süre ucunu kaçırsada hemen çiş kaka demeye başladı. Bu bile iyi bişeydi sonra onu da bıraktı bi süre sormamaya çalışıp kendi haline bırakalım dedik ama oda hata mı oldu anlamadık şimdi ucunu değil çişinin hepsini yapıyor direk altına. Normalde ucu kaçınca sıkardı ama artık belli sinyal var gitmek ister misin diyorum hayır diyor 2 sn sonra hop şarıl şarıl ve bezi de istemiyor artık dönelim dedim çünkü çok yorulduk ama yok onu fa çıkarıp atıyor söylerim diyor. Kakasını oyunla falan ikna ediyoruz gidiyoruz gidince direk yapıyor tuvalete mesela ama kendi söylemek gitmek istemiyor. Gece söylüyor bu ara da ilginç ama. Ne yapacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum uzun oldu ama çaresizim

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir