Tuvalet Eğitimi 2 Yaş
319 görüntüleme
N
Nurcan Ö.
4 Ağustos 2026 00:27
Herkese merhaba oğlum 2 yaşında uzun zamandır sabah kalktığında bezi kuru oluyordu bezini çekiştiriyor kaka yaparken saklanıyor falandı.Eğitime başladık bugün 5.gün günde 2-3 kez lazımlığa yapıyor diğerlerini altına kaçırıyor çişi geldiğinde belli ediyor yada kaçırınca çiş diye söylüyor ama lazımlığa oturttuğumda yapmıyor kaldırdığımda direk işiyor
acaba devam etsem mi yoksa ara versem mi ilk günler böyle mi oluyor
acaba devam etsem mi yoksa ara versem mi ilk günler böyle mi oluyor
İ
İrem N. A.
4 Ağustos 2026 06:31
Sakın ara vermeyin mis gibi gidiyor demek bu. Çişinin farkında olması bile oke bi gün her şey mis gibi olacak aynen devam
N
Nurcan Ö.
4 Ağustos 2026 23:31
Sakın ara vermeyin mis gibi gidiyor demek bu. Çişinin farkında olması bile oke bi gün her şey mis gibi olacak aynen devam
İ
İrem N. A.
4 Ağustos 2026 23:47
çok yakınsınız maşallah sakın pes etmeyin bi kere pes ederseniz bunu pazarlık konusu yapılabileceğini öğretirsiniz çok yol katetmişsiniz sakin sakin ama geri adım atmadan 💪
N
Nurcan Ö.
5 Ağustos 2026 00:12
çok yakınsınız maşallah sakın pes etmeyin bi kere pes ederseniz bunu pazarlık konusu yapılabileceğini öğretirsiniz çok yol katetmişsiniz sakin sakin ama geri adım atmadan 💪
E
Emine Ö. T.
5 Ağustos 2026 22:27
Gece bez takmayın. Ben alıştırırken gece gündüz bir bıraktım. Evet gece yapmadı mı yaptı ama zamanla alıştı. Bence de iyi gidiyor bu biraz sabır işi elbet onu da başarır.
N
Nurcan Ö.
6 Ağustos 2026 00:48
Gece bez takmayın. Ben alıştırırken gece gündüz bir bıraktım. Evet gece yapmadı mı yaptı ama zamanla alıştı. Bence de iyi gidiyor bu biraz sabır işi elbet onu da başarır.
E
Elif I.
7 Ağustos 2026 10:42
Tuvalet eğitimi hakkaten usun ve yupratıcı bir süreç. Kızım 2 yasındayken başladım neredeyse 5 ay kaçırdı. Ben de cok yıprandım ama 10 ay oldu şuan masallah gider yapar benide istemez yanında. Gece gündüz birlikte bıraktım gece cok nadir kaçırdıgı oldu ancak ben gece 12 de kaldırıp yaptırıyorum. İlk baslarda kabızlık sonrası ishal olabiliyor. Kacırdıkca siniriniz bozulup opmayacak seyler söyleyebilirsiniz ancak tavsiyem çiş kacırmayı olay gibi göstemeyin. Tamam olabilir diyin gerekirse 10 defa,yani çiş kacınca ilgiyi toplandığını sanmasın. Kendiliğinden yapınca nasıl rahatladın mı iyi olmuş gibi üstün körü geliştirin. Umarım herşey gzel olur kolay atlatırsınız
Yükleniyor...