Tuvalet Eğitimi 18 Aylık Kız Sebek

313 görüntüleme
M

Medine G.

Premium Üye
26 Ağustos 2026 08:14
18 aylık kızım ne zaman kakasını yapmak istese "anne kaka" diyerek pencere kenarına perde arkasına geçiyor , sonra bitti mi kızım diorum evet diyor , bezi bu aralar 3 saat falan kuru kalıyor, bir gecede sabaha kadar neredeyse hiç çişini yapmamıştı, çiş yaparken de arada çiişş die söylüyor ve bezine yapıyor, tuvalet eğitim için genellikle 2 yaş ve sonrası öneriliyor fakat kızım kaka ve çiş yaparken söylediği için eğitime başlayıp başlamamak arasında kalıyorum , önerilerinizi merak ediyorum
E

E.

26 Ağustos 2026 09:04
Merhabalar bende kızıma 17 aylıkten tuvalet eğitimi verdim hem konuşuyordu ve aynı sizin kızınız gibi söylüyordu da bence şuan deneyebilirsiniz ertelemeyin derim kızım şuan 5 yaşında bir sorunda yaşamadık
M

Medine G.

Premium Üye
26 Ağustos 2026 13:47
Ama ikili cümlelerimiz henüz yok o yüzden beklemede kalsam mı diorum, ama bir kaç arkadaşım bu çocuk hazır erteleme dediler başarısız olursa ikinci deneme düha zor dlur diye korkuyorum , siz süreci nasıl ilerlettiniz rica etsem biraz anlatabilir misiniz
E

E.

26 Ağustos 2026 13:50
Medine Gürses
Ama ikili cümlelerimiz henüz yok o yüzden beklemede kalsam mı diorum, ama bir kaç arkadaşım bu çocuk hazır erteleme dediler başarısız olursa ikinci deneme düha zor dlur diye korkuyorum , siz süreci nasıl ilerlettiniz rica etsem biraz anlatabilir misiniz
Ben ilk gün 1 saatte bir tuvalete götürmeye çalıştım ve her seferinde çişin var mı geldiğinde çişim var demen gerekiyor diye sürekli tekrarladım ve bunu alışkanlık haline getirdi artık kendi anne çiş var demeye başladı gece gündüzü aynı anda bıraktırmayı tavsiye ediyorum ilk 1 hafta zaten alışma süreci olacak koltuklara alt açma örtüsü örtmenizi öneririm yatağına da aynı şekilde
M

Medine G.

Premium Üye
27 Ağustos 2026 21:32
Başka merak ettiğim konu ise kızım halen emiyor gece emiyor olması sorun olacak gibi çişini nasıl tutar o düşünce korkutuyor beni , sizin bu süreçte emzirme devam ediyormuydu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir