Tuvalet Eğitimi 18 Aylık Kız Sebek
313 görüntüleme
M
Medine G.
Premium Üye
26 Ağustos 2026 08:14
18 aylık kızım ne zaman kakasını yapmak istese "anne kaka" diyerek pencere kenarına perde arkasına geçiyor , sonra bitti mi kızım diorum evet diyor , bezi bu aralar 3 saat falan kuru kalıyor, bir gecede sabaha kadar neredeyse hiç çişini yapmamıştı, çiş yaparken de arada çiişş die söylüyor ve bezine yapıyor, tuvalet eğitim için genellikle 2 yaş ve sonrası öneriliyor fakat kızım kaka ve çiş yaparken söylediği için eğitime başlayıp başlamamak arasında kalıyorum , önerilerinizi merak ediyorum
E
E.
26 Ağustos 2026 09:04
Merhabalar bende kızıma 17 aylıkten tuvalet eğitimi verdim hem konuşuyordu ve aynı sizin kızınız gibi söylüyordu da bence şuan deneyebilirsiniz ertelemeyin derim kızım şuan 5 yaşında bir sorunda yaşamadık
M
Medine G.
Premium Üye
26 Ağustos 2026 13:47
Ama ikili cümlelerimiz henüz yok o yüzden beklemede kalsam mı diorum, ama bir kaç arkadaşım bu çocuk hazır erteleme dediler başarısız olursa ikinci deneme düha zor dlur diye korkuyorum , siz süreci nasıl ilerlettiniz rica etsem biraz anlatabilir misiniz
E
E.
26 Ağustos 2026 13:50
Ama ikili cümlelerimiz henüz yok o yüzden beklemede kalsam mı diorum, ama bir kaç arkadaşım bu çocuk hazır erteleme dediler başarısız olursa ikinci deneme düha zor dlur diye korkuyorum , siz süreci nasıl ilerlettiniz rica etsem biraz anlatabilir misiniz
M
Medine G.
Premium Üye
27 Ağustos 2026 21:32
Başka merak ettiğim konu ise kızım halen emiyor gece emiyor olması sorun olacak gibi çişini nasıl tutar o düşünce korkutuyor beni , sizin bu süreçte emzirme devam ediyormuydu
Yükleniyor...