Turuncu Pembe İdrar

206 görüntüleme
N

Neslihan ..

5 Ağustos 2026 03:47
Tecrübelerinize aşırı ihtiyacım var yoksa artık delirecem. 4.5 aylik bebegim 1.5 aydır gündüzleri ayakta emiyor sadece. Meme reddi seviyesine yaklaştık bi ara. Şu an emiyor güzel yutkunuyor. 700 gr almış. Ama idrara az çıkıyor ve hemen hemen her gün 1 kez pembeli idrar yapıyor. Dışarı çıkarsak emmiyor tabi o zaman idrar direk renk değiştiriyor susuz kaldığı için. Sütüm yetiyor çünkü kilo alıyor. doktor kontrolünde 1 cay bardağı su ver dedi. Kaşıkla sulukla deniyorum zar zor 10 20 cc içiyor günde. Çok korkuyorum böbrekleri zarar görecek diye.
B

Buse N. Y.

Premium Üye
5 Ağustos 2026 08:07
Biberonla mı deneseniz su vermeyi?
N

Neslihan ..

7 Ağustos 2026 23:43
Denedim biberon da reddediyor maalesef
B

Buse N. Y.

Premium Üye
7 Ağustos 2026 23:54
Neslihan
Denedim biberon da reddediyor maalesef
Valla aklima bir yontem daha geldi ama tabi uğraşır misiniz bilemedim. Yegenim ilk dogdugunda memeyi birakmasin diye memeyi emerken meme ucuna hortumla mama veriyorduk şırıngayla. Emerken az az su mu verseniz hortumla acaba? şırınganın ucuna serum hortumu takıp emerken su vereceksiniz. Cok zor 2 kisi lazim tabi. Çozum uretmeye calistim kusura bakmayın... 4.5 aylik buyuk tabi belki hortumu gorur emmek istemez... aklima baska yontem gelmedi:(
N

Neslihan ..

7 Ağustos 2026 23:57
Eds yöntemi. Hiç aklıma gelmemişti denerim tabi. Ya ne kusuru ne güzel destek oluyorsunuz
B

Buse N. Y.

Premium Üye
7 Ağustos 2026 23:59
Neslihan
Eds yöntemi. Hiç aklıma gelmemişti denerim tabi. Ya ne kusuru ne güzel destek oluyorsunuz
Siz adını da biliyormuşsunuz :) deneyin insallah işe yarar.. haber edin珞
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir