Turuncu İdrar
99 görüntüleme
G
Gülsüm D.
16 Temmuz 2025 05:02
6 aylık erkek bebek doğum kilosu 3650 şuan 9000 kilo günde 5 çişili bez değiştiriyorum ama idrar rengi koyu normale göre çocukta bir huzursuzluk ve ateş durumu yok memeden mutlu ayrılıyo normal mi idrar rengindeki koyuluk
E
Elif S.
16 Temmuz 2025 05:35
6.5 aylık olduk, kız benim bebeğim. doğum kilosu şu anki kilosu çişli bez sayısı, mutlu ayrılması vs ne yazdıysanız ben yazmış gibiyim, aynı. bu 4-5gündür bezin belli bir kısmında sarı-turuncu idrar var. tüm idrar değil
Ş
Şule Ö. ..
16 Temmuz 2025 06:16
yazları çok terledikleri için sıvı alımı kaynaklı diye biliyorum ek gıdaya başladıysanız eğer suyu biraz arttırabilirsiniz bide emzirmeyi ya da mamayı
G
Gülsüm D.
16 Temmuz 2025 06:50
Emzirme konusunda çok içiyo ek gıdaya başladık dün kilo boy kontrolü vardı hemşire kilosu üst sınırda dedi ama özellikle gece uykusuna geçerken bağladığım bezde turunculuk yoğun oluyo ateş falan yok sünnette oldu pipisinde yapışıklık var ama sünneti yapan doktor ateş olmadığı sürece sıkıntı olmayacağını söyledi
G
Gülsüm D.
16 Temmuz 2025 06:51
Evet bende gördüm bi kaç yerde havaların ısınmasına bağlı olabiliyomuş ama tam emin değili hemşiresi su teklif edin dedi ama suyu çok az içiyo
Ş
Şule Ö. ..
16 Temmuz 2025 06:53
o zaman bence bir sıkıntı yoktur siz yine ara ara su teklif edersiniz maşallah bu arada oğluşunuza🧿😊
G
Gülsüm D.
16 Temmuz 2025 06:55
Teşekkürler ama ilk çocuk olunca insan herşeyde kulp arıyo malesef acemilik bu olsa gerek 🧿😘

Ayça K. A.
Hemşire
18 Temmuz 2025 13:58
Emzirme sıklığınızı arttırarak sıvı alımını destekleyin özellikle yaz dönemi sıvı alımı azalınca böyle şikayetler görülmektedir. Sıvı takviyesine rağmen devam ederse lütfen bir hekime muayene ettirin