Turuncu İdrar
179 görüntüleme
Z
Zeynep K. ..
24 Haziran 2025 04:53
İki aylık bir bebeğim var sabah uyandığında bezine baktimda turuncu lekeler var ara ara emzirdikten hemen sonra kusuyo sıvı kaybından olabilirmi acaba
T
Tuğba B. ..
24 Haziran 2025 18:58
Merhaba evet genellikle koyu renk idrar sivi kaybı az sivi alması vs bununla iliskilendiriliyor benim bebeğimde de gözlemledim bir kaç kez gece emmesini arttırdım sorun çözüldü bir de havalar sıcak olduğu için terliyorlar o şekilde de sivi kaybı oluşuyor
K
Kübra A.
24 Haziran 2025 19:00
Evet benim kızımda da olmuştu cok paniklemiştim ama az beslenmeden oluyor diye biliyorum.
E
Esin Ü. ..
26 Haziran 2025 11:30
Bol bol acıksın açılmasın emzirin sizde suyu bol için Susuz kalıyo, sıcaklarda terliyorsa o yüzdendir
A
Aslı B. K.
26 Haziran 2025 21:51
Herkesin yazdığına katılıyorum fakat birde ek olarak idrar yolu ile ilgili enfeksiyon olabilir. Benim oğlum yaklaşık 50 günlükken önce çiş renginde koyulaşma sonra ise bezde turuncu lekeler görmüştüm. Doktora gittik idrar testi ve idrar kültürü alındı idrar yolu enfeksiyonu olduğunu öğrenmiştik. Bi test vermenizde fayda var derim
E
Esma Ö.
27 Haziran 2025 05:32
İyi günler Ahmet hocam 10 aylık erkek bebek viral enfeksiyon ishal kusmaya yakalandı iki gün sürdü. Ama şimdi iki gündür idrardan sonra bezınde kahverengi tortu şeklinde leke oluyor. içebildiği kadar su ve anne sütü alıyor yetersiz sıvı alımı mı yoksa idar yolu enksiyonu olabilir mi ?