Turuncu Çiş ve Kilo

159 görüntüleme
Y

Yasemin G.

14 Haziran 2025 07:08
Dk:3.500 boy 50 cm sadece anne sütü ile besleniyor 4. Ayında kilo8.500 boy 68di üç hafta önce cisinde turunculuk gördüm doktora götürdüm idrar tahlili temiz çıktı böbreklere bakıldı oda temizdi şuan 5ay15 günlük kilomhala aynı boyu 70cm hızlı kilo alan bir bebekti ama hiç almamış ve yine ciste turunculuk bezinde çiş sayısında hafif düşme var eskisi kadar sık emmek istemiyor arada su veriyorum acaba sutummu yetmiyor yetmeseydi günlük kaka yapıyor husuzursuzbdegil sürekli aranmaz aç kaldığını belli edecek birşey yok turuncu çiş neden arada oluyor neden kilo almadi bu ay acaba boyuna mi verdi normal mi
F

Fatma S. ..

14 Haziran 2025 07:53
Benim oğlum 4. aydan 5 e geçerken 500 gr almış boyuda uzadı.diş ağrısı gibi birşeyden dolayı belki o kadar emmek istemiyordur. Terle atmaması için evi serin tutun. Sık sık emzirmeye çalışın. Hala aynı devam ederse doktorunuza danışıp mama başlayabilirsiniz. Kilo alımı ilk aylardaki gibi çok olmayacak onu da göz önünde bulundurun.
Y

Yasemin G.

14 Haziran 2025 07:57
Ama hiç almamış bu ay yine sizin almış sürekli emziriyorum zaten gerekirse beyaz gürültü açıyorum zorluyorum umarım geçer bu durum
F

Fatma S. ..

14 Haziran 2025 08:13
Biz anne sütü ve mama birlikte kullanıyoruz. Birde evimiz çok sıcak oluyor o yüzden klima açık oturuyoruz. Çocuğu klima olmayan oda da yarım saat tutayım ter su içinde kalıyor o kadar sıcak.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir