Tummy Time?

90 görüntüleme
B

Büşra Ö.

20 Şubat 2026 13:30
bebeğim yarın 3 aylık olacak tummy time yapmayı çok sevmiyor zaten ama kollarını dirseklerden destek alıp başını kaldırmıyor yanlara açıyo uçak gibi göğüs üzerinden kafasını kaldırıyo ama kollarından destek almıyo diyeyim doktor dün kolunun üzerinde havaya kaldırdı baktı baş kontrolü iyi dedi ama ne bileyim hep görüyorum instagramda falan daha küçük bebekler daha çok kaldırıyo kafasını endişeleniyorum bebeğimin doğum sonrası zaten zor süreçler geçirdi ondan da olabilir mi acaba diye kollarını mesela omuz hizasına getiriyorum yada göğsünde birleştiriyorum ağlıyo istemiyor
H

H. N.

20 Şubat 2026 13:33
Benim bebeğim de hiçbir zaman sevmedi öyle Instagram'da göründüğü gibi dakikalarca o şekilde tutamadım maalesef ama zamanı gelince kafasını da kaldırdı emekledi de yürüdü de. Ben çoğu instamom annesini takipten çıktım açıkçası çünkü insanı kötü etkiliyorlar sadece birkaç tarif paylaşan anne dışında hiçbir sayfayı takip etmiyorum size de tavsiye ederim her çocuk farklıdır her çocuk kendine özeldir ve siz ne kadar etkinlik yaparsanız yapın ne kadar çalışma yaparsanız yapın zamanı gelince kaldıracaktır ben buna inanıyorum
B

Büşra Ö.

20 Şubat 2026 13:35

H. Nur

Benim bebeğim de hiçbir zaman sevmedi öyle Instagram'da göründüğü gibi dakikalarca o şekilde tutamadım maalesef ama zamanı gelince kafasını da kaldırdı emekledi de yürüdü de. Ben çoğu instamom annesini takipten çıktım açıkçası çünkü insanı kötü etkiliyorlar sadece birkaç tarif paylaşan anne dışında hiçbir sayfayı takip etmiyorum size de tavsiye ederim her çocuk farklıdır her çocuk kendine özeldir ve siz ne kadar etkinlik yaparsanız yapın ne kadar çalışma yaparsanız yapın zamanı gelince kaldıracaktır ben buna inanıyorum

Çok teşekkür ederim dün eşime de söyledim aslında dediğinizin aynısını takip etmiyorum ama keşfette falan çıkıyor insan ister istemez etkileniyor her çocuğun gelişimini farklı olduğunu ben de farkındayım ama annelik içgüdüsü mü diyeyim artık:)
H

H. N.

20 Şubat 2026 13:42
Annelik başlı başına vicdan azabı zaten iyi de yapsak kötü de 😂 her gece o vicdan azabı çekilecek yapacak bir şey yok 😂
B

Büşra Ö.

20 Şubat 2026 13:45

H. Nur

Annelik başlı başına vicdan azabı zaten iyi de yapsak kötü de  her gece o vicdan azabı çekilecek yapacak bir şey yok 

Doğru diyorsunuz :)
B

Buket ..

20 Şubat 2026 14:14
Her bebeğin gelişimi farklı, canı o şekilde durmak istemiyordur benim bebeğimde sevemedi. İlla tummy time yaptırmak zorunda değilsiniz kucakta tuttugunuzda başını dik tutması da bir egzersiz. Göğsünüze yüz üstü koymayi da deneyebilirsiniz her bebek vakti geldiğinde yapıyor zaten :)
B

Büşra Ö.

20 Şubat 2026 14:16

Buket

Her bebeğin gelişimi farklı, canı o şekilde durmak istemiyordur benim bebeğimde sevemedi. İlla tummy time yaptırmak zorunda değilsiniz kucakta tuttugunuzda başını dik tutması da bir egzersiz. Göğsünüze yüz üstü koymayi da deneyebilirsiniz her bebek vakti geldiğinde yapıyor zaten :)

Teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz moral verdiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir