Tummy Time ..

143 görüntüleme
E

Ege Ç.

26 Ocak 2026 10:35
p class="p1"Merhaba kızımız 7.5 aylık. Ne zaman yüz üstü koyarsak koyalım ağlıyor . Asla yüz üstü durmak istemiyor. Eskiden Tummy Time da uzun kalırdı. Kendi dönmesine rağmen dönüp düzelmiyor. Canı isterse bazen özellikle yatak gibi yumuşak zeminlerde dönüyor her iki tarafada. Sadece oturarak oynamak istiyor. Desteksiz oturabiliyor. Muayneye götürmeli miyiz. Cok teşekkür ederiz .
B

Buket ..

26 Ocak 2026 10:38
Tummy time da durmak istememesi çok normal artık yeni beceriler kazandı bizimki de ne sırt üstü ne yüzüstü asla durmuyor hep oturur pozisyonda
E

Ege Ç.

26 Ocak 2026 10:39
Evet doğru . Sırt üstüde yatmak istemiyor .. yüz üstü koyar koymaz ağlamaya başlayınca hep endişelendim tabii bir sey oldu canımı yanıyor diyorum :( oturmak, ve ayaklarının üzerine bastırılmak istiyor sürekli olarak. Cok teşekkür ederim
Ilgım G.

Ilgım G.

26 Ocak 2026 11:07
Tummy time bel ve sırt kaslarını geliştiriyor, eğer bebeğiniz öyle durmak istemiyorsa alternatif egzersizler var. Siz yine doktoruna danışın ancak yarasa duruşu, maymun duruşu ve el arabası diye adlandırılan 3 hareket oldukça geliştirici kaslar için
Ümran A.

Ümran A.

26 Ocak 2026 12:03
Merhaba benim kızımda öyleydi sadece oturmak ya da ayakta durmak istiyordu. Şuan 8,5 aylık geçen aya nispeten daha çok tummy time yapıyor ağlamıyor en azından ama hala favori duruşu oturmak. Yeni beceriler kazandıkları için oluyor. Ama ben tummy time yaptırmadıkça uykuda çok fazla döndüğünü fark ettim o yüzden elimden geldiği kadar yaptırmaya çalıştım belki dönemseldi dönmeleri belki de gün içindeki tummy time eksikliğindendi emin değilim hala :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir