Tummy Time

124 görüntüleme
K

Kübra E.

26 Aralık 2025 10:08
3,5 aylık bebeğin günde ne kadar Tummy time yapması gerekiyor? Benim bebeğim hiç durmuyor 30 dakika yapmıyordur günde hemen sıkılıyor
A

Ayşegül Ü.

26 Aralık 2025 10:13
Benim bebeğim de yapmazdı sevmezdi, 10 dakika bile durmazdı, dönmeye başlayınca alıştı, şimdi 5 aylık. Yani sevmiyorsa dert etmeyin.
A

Ayşe G.

26 Aralık 2025 10:31
4 aylık bebeklerde 15 20dk yeterli diye biliyorum
Ilgım G.

Ilgım G.

26 Aralık 2025 19:20
Üçüncü aydan sonra 15-20 dakika gün içinde toplam onu da 2-3 dakikalık sürelerle yapmak gerekiyor yarım saat çok uzun
G

Gamze M.

26 Aralık 2025 19:30
Benim doktorum da 2.ay kontrolünde sormuştum ne kadar süre diye emzirmeden 1 saat sonra koyup bir sonraki emzirmeye kadar bile kalabilir dedi tabi ki bebeğim o kadar kalmıyor ve bebeğin biraz zorlanması gerek ağlayınca hemen almayın zorlanmazsa kaslar gelişmiyordur dedi 2.ayda omuz genişliğini açısını beğenmemişti sık sık tummy time yaptırın dedi 3 aylık bebekler yüzüstü pozisyonda kollarından güç alıp kendini kaldırabilmeli demişti biz de sürekli yaptırdık ilgisini çekmek için renkli oyuncaklar koyduk önüne sesli oyuncaklar zeka kartları ayna vs koyup ilgisini çekmeye başladık baya da işe yaradı kafasını daha rahat kaldırabiliyor hareket ettirebiliyor ya da karnımıza yatırdığımızda da kollarından destek alıp yüzümüze bakıyor. İlla şu kadar dk yapılmalı gibi bir şey yok yani her bebek kendne özeldir ne kadar çok yaparsa o kadar çok güçlenir annelik iç güdülerinize güvenin😊🫶🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir