Tummy Time
85 görüntüleme
M
Mervenur U.
6 Ağustos 2025 20:12
3ay 7 günlük bebeğim yastık üzerinde tummy time çok güzel yapıyor ortalama 7-8 dk duruyor kucakta da baş kontrolü iyi fakat karın üzerine düz zemine yüz üstü koyduğumda ayaklarını havaya kaldırıyor başını kaldıramıyor sebebi nedir acaba normal mi yoksa bir sorun mu var çözemedim
N
Nazlı Ö. ..
6 Ağustos 2025 20:14
Merhaba, acele etmeyin Mervenur hanım. Az da olsa kafa kontrolü olması yeterli. Zamanla artıyor başını daha uzun süre dik tutuyor. Benim oğlum 4 aylık ve karın üstü artık sağa sola bile çeviriyor kafasını. Artı kucakta durması bile aslında karın üstü egzersizi alternatifi. Endişe etmeyin. 🌸
M
Mervenur U.
6 Ağustos 2025 20:16
Ben baya endişeliydim daha erken dedi doktorumuz ama çevremizdekiler sağolsun psikolojimizi bozdu çok teşekkür ederim sesli gülmeleri başlamış mıydı peki sizde bu aylarda normal gülümsüyor ama sesli değil bence bunun içinde erken diyorum ama yok değil diyorlar
S
Sema
6 Ağustos 2025 20:17
Ayna koyup kendisini görmesini sağlayın bakmak isteyecektir o zaman kafasını tutmaya yavaş yavaş başlıyorlar. Her bebeğin gelişimi farklı 👍🏼
M
Melike Ö.
6 Ağustos 2025 20:25
Ayna koyabilirsiniz kitap okurken sizde o şekilde yatıp okuyabilirsiniz benim de bebeğim 4 aylık bu şekilde yapıyorum sesli gülmeye başladı ama bazı bebekler keyfine düşkün mesela bazı şeyleri yapmıyor bazen yapıyor zamana bırakın endişelenmeyin:)