Tummy time

362 görüntüleme
Ş

Şüheda F.

4 Haziran 2025 07:50
Hocam bebegim 4 aylik. Doktor boyun kaslarinin zayif oldugunu soyledi. Bundan once ara ara yuz ustu birakiyordum ancak durmak istemiyor agliyor. 4 ay itibariyle hergun duzenli yapmaya basladik. En fazla 5 dk duruyor agliyor cok boynunu da kaldiramiyor. Gunde 3 4 kez tekrar ediyorum ne yapmaliyim
F

Fatma S. ..

5 Haziran 2025 08:23
Yerde değilde sizin üstünüzde deneyin. Size bakarken daha mutlu olur. Pilates topu gibi zıplama topları var. Onun üzerinde yüzüstü koyunca denge sağlamıyıda öğreniyorlar. Ergoterapiste görmüştüm onu. Işıklı ve sesli oyuncakla deneyin birde yerdeyken. Hani uçak gibi tutarız ya çocukları o pozisyonda tutun kucağınızda mutlaka başını kaldırıp bakmaya çalışacaktır
K

Kübra Y. Ç. ..

19 Haziran 2025 05:22
Ben bebeğimi kucağıma alıyorum poposunu karnıma yaslıyorum gövdesini ileri doğru alıp göğsünden tutuyorum o da etrafa bakmak için başını kaldırıyor evde gezdiriyorum öyle. Tummy time hiç sevmediği için evde böyle gezdirerek başını boynunu çalıştırıyorum.
G

Gül T.

22 Haziran 2025 19:26
Tummy time sırasında elinize çıngırak alin başının üstünde sağa ve sola dogru sallayarak gezdirin ses olduğu için merak ediyor süreyi uzatmış olursunuz yada emzirme yastiginin üzerine koyun etrafina şarkı söyleyen ayıcık yada ilgisini çekecek tummy time renkli zeka kartlarından koyun yavaş yavaş süre uzuyor birde çok gazı varsa ondan durmak istemeyebilir
B

Berna E.

23 Haziran 2025 09:37
Merhaba, benim de bebegim 1 hafta sonra 3 aylik olcak. Asla tummy time sevmiyor zeminde. Yastik koyuyorum gogus altina, zeka karti koyuyorum onune, su oyun matı koydum bugun, yine olmadi. Kafasini yere koyup emeklemeye calisiyor :) ama kucagimda poposu karnima dayali tuttugumda cok guzel kafasini kaldirip etrafi izliyor uzun sure. Acaba her bebek zeminde sevmiyor mu bu aktiviteyi? Yapmasi gerekiyor mu mutlaka, endiseliyim bi yandan da.
P

Pelin B.

24 Haziran 2025 22:02
Benim bebeğim de tummy time yaptırdığım zaman sıkılıyor istemiyor zeka kartları oyuncaklar bunlarla olmuyor ben otururken dizlerimin üstüne yüz üstü yatırıyorum başı dizlerime gelmeyecek şekilde öyle yaptırıyorum veya göğsü ellerimdeyken evde dolanıyorum etrafı izlemeyi sevdiği için öyle de duruyor yeterli sürede
A

Aysun Z. ..

25 Haziran 2025 19:36
Mesajlari okuyunca yalnız olmadigimi bilmek iyi geldi. Benimde oglum 3 ay 10 gunluk ama tummy time hic sevmedi yerde asla tutamiyoruz. Minderli mindersiz onune koymaya calistiysam gidip almak icin surunmeye calisiyor. Yapamayinca da agliyor ama normalde basini dik tutabiliyor bende popusunu kendime dayiyarak gezdiriyorum ama yeri hic sevmedi. İlerisi icin umarim sorun olusmaz 🤦🏼‍♀️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir