Tükenmiş Durumdayım
236 görüntüleme
Z
Zeynep
24 Ocak 2026 20:01
5,5 aylık kızım alt dişleri çıkıyor ama 2 gündür zehir gibi bir gün yasatıyo bize uykuya gecemiyor ağlıyor bağırıyor tetagil de bi halta yaramıyor resmen kabusu yasıyorum. Gece de uyanıyor uyumuyor öğlen uykuya gecirene kadar tükeniyorum artık. Böyle bir şey görmedim hiçbir atak dişin yanından bile gecemez. Önerdiğiniz rahatlatıcı bir şey var mı dişi için anneler bi yardım edin
D
Damla E. Y.
24 Ocak 2026 20:04
kesinlikle sizin destek almanız mümkünse öneririm siz ne kadar dinlenmiş olursanız o kadar iyi atlatırsınız bu süreci
N
Nihal D.
24 Ocak 2026 20:09
Zeytinyağının içine karanfil ez bir gün dolapta beklet ertesi gün sür çok güzel rahatlatıyor diyorlar bebeğim daha küçük denemedim ben ama arkadaşım kullandı onun tavsiyesiydi bana

Emel C.
24 Ocak 2026 21:17
Ben jel ve tetagil denedim ama en iyisi karanfil kuruyle masaj yapmak bide doktorunuza danışıp calpol kullanabilirsiniz onun içinde sizin içinde zor ve ilk disler agir atlatılıyor destek alsanız çok çok iyi olur umarım hızlıca çıkarır minik yalnız değilsiniz hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz benim bebegim 9 aylık oldu ayrılık kaygısı çekiyor tuvalete bile gidemiyorum ama bunada alistim biz güçlüyüz bunuda hallederiz be

Selen B.
24 Ocak 2026 21:22
İlaçlardan hariç ekstra uyumadan önce parmağa geçirilen fırçaya sürüp bide diş kaşıyıcıyla kaşıyorum azda olsa fayda etti kaşımak

Ayşe V. ..
29 Ocak 2026 11:24
Karanfil kürü deneyin bir hafta on gün sürüyor Allah kolaylık versin
B
Buket ..
29 Ocak 2026 11:30
Bir bezi soğuk suyla ıslayıp damaklarına bastırın hafifçe parmak fırça ile kaşıyın ben karanfil kürü tetagil denemiştim ama hiç ise yaramadılar. Eğer doğal yöntemler ise yaramıyorsa gece uyumadan once 1 cay kaşığı calpol içirebilirsiniz , bir kaç gecemi kurtarmıştı