Tükendim Nolur Normal mı Birisi Söylesin ..bunu Yaşayan Var mı ?

429 görüntüleme
E

Esra A. ..

25 Mayıs 2026 03:58
8 ay 6 günlük olduk gece uykumuz bir anda daha beter hale geldi [..yine](..yine) uyanırdı emzirirdim yatardı falan ama bu kez uyumakta direniyor ..Perişan oldum gözümü zorla açıyorum [..bu](..bu) çok uzun sürer mi geçiyor mu ?Nolur yaşayan tecrübeli kişiler cevaplarsa sevinirim 🥹
T

Tuğba B. ..

25 Mayıs 2026 04:11
8aylıkken bizde aynıydık atak galiba düzeliyor zamanla çok zorlanmıştım bende
Büşra .

Büşra ..

Premium Üye
25 Mayıs 2026 04:13
Öncelikle kolaylıklar diliyorum sizi anlıyorum 8. Ay sürecinde bizde yaşamıştık. Biraz daha dayanmalısınız ve güçlü olmalısınız yeni

Öğrendiği şeyler ve artan diş sancıları sonucunda ortalama 1 hafta 10 gün gibi sürüp sonrasında şaşırtıcı şekilde daha iyi daha uzun uyumaya başlamıştı. Sizdede öyle bir gelişim atağı yaşanıyor olabilir. Uykusunu dağıtmamaya karanlıkta kalmaya sevdiği ninni sarkı açıp tekrar uyumaya teşvik etmeyi deneyin. 1 saat tekrar uyutmaya çalıştığım geceler olmuştu sevdiği ninni açıp salladım kucağımda gezdirdim. Tekrardan sabır ve kolaylıklar diliyorum .
Tuba

Tuba

25 Mayıs 2026 06:42
[8.aya](8.aya) 1hafta kala uykuya direnme bizdede başladı aynı tarif ettiginiz gibi uyanır ama geri uyurdu şuan 8 ay 22 günlügüz hala devam ediyor pışpışla kolay bir şekilde uyurdu ama şuan gözleri kapalı mırıldanıyor aglıyor zar zor uyutuyorum bu seferde yüz aütü saga sola dönerken kendini uyandırıyor son iki gündür uyurken birden emekleme pozisyonu alıp yatagın içindeki çarşafla yada cibindikle oynamaya başlıyor sanki hiç uyumamış gibi çok zor bi [4.ay](4.ay) geçirdik buda ondan daha kötü bi ay oldu ama geçer inşallah size ve kendime kolaylıklar diliyorum
D

Duygu A.

Premium Üye
25 Mayıs 2026 07:06
Benim oğlum da 8.5 aylik ve yaklasik 3 hafta once en zor dönemi yaşamıştım. Biz dis sancısı ile karışan ayrılık kaygısı süreci oldugunu tahmin ediyorduk. Ayrılık kaygısı konusu icin her uyandığında yanında olduk,sarılmak, ninni ve kucakla sakinlestirebildik(bu noktada eşimden destek istedim. Normalde geceleri ben götürüyorum artik ama bu dönem tek yapilabilecek gibi değil). Asıl olay ise sis icin kullandığımız ürün çok yardımcı oldu.

Osanit önerdi doktor bey. Biraz pahali ama kesinlikle değer. Zaten dis konusu 3 yasa kadar devam ettiği icin her turlu ihtiyaç olacak.

Denemenizi tavsiye ederim.
F

Fulya Ö.

27 Mayıs 2026 21:56
Benim kızım 4,5 aylık bu anlattıklarınızı yaşıyoruz hatta biraz daha fazlasını 🥹 Geçeceğini umut ederek sağlam kalmaya çalışıyorum …
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir