Tükendim

427 görüntüleme
K

Kübra ..

19 Temmuz 2026 22:10
Sevgili anneler kızım 10,5 aylık doğduğundan beri uyku düzeni oturtamadık şuan ayağımda sallıyorum gündüz uykularında hem uyandığı için hem yataktan düşer korkusuyla uyku süresi boyunca ayaklarımda sallıyorum bırakıp gidemiyorum. Gece uykusuna yatırırken de salladıktan sonra yanıma yatırıyorum kalkıp gittiğimde hemen uyanıyor resmen beni arıyo yatakta bulamayınca uyanıyor. Gün içinde de hiç duran bi çocuk değil ne kendi kendine oynuyo ne yürüteçte vs duruyo. 1 yaşına gelicek hala tüm gün kucağımda duruyo dışarı çıkarıyorum aynı şekilde oto koltuğu yada bebek arabasında da 2 dk durmaz yani ben bitmiş durumdayım. Bebeği böyle olan var mı nereye kadar dayanabilirim bilmiyorum artık bu durum çok yıpratıyor beni
H

Hatice A.

19 Temmuz 2026 22:13
Allah kolaylık versin 😢

Eşinizde duruyor mu peki?
D

Derya

19 Temmuz 2026 22:16
Biraz daha sabredin gecicek hepsi benim kizim su an 10 yasinda oda oyleyfi surekli kucagimdaydi mahvoliyodum ama hepsi gecti gitti sizinde oyle olucak evin isini falan bosvern birlikte biseler yapmaya calisin imkaniniz varsa uyku egitimi alin yoksa ben kendim uyku egitimi verdim kizima 4 aylik falandi yatagina koydim emzigini verdim agzina ciktim odadan agLadiysa geti geldim sakinlestirdim yine ciktim bir iki boyle yapa yapa kendisi alisti 1 yas 2 uyku yapar saatleri bildinizmi cok yorulmadan yatagina koyun dedigimi deneyin bakalim ayni yontenme 2 cocuk buyuttum pes pese 1 yas var aralarinda
H

Hacer

19 Temmuz 2026 22:17
Benim bebeğim de 10 .5 aylık dediğiniz gibi bende bırakamadım ilk zamanlar hep ayağımda uyuyordu düşer korkusuna yanından bir dakika bile ayrılmadım başını bekliyordum uykusu hafif yerde yatırma ya başladım sallayıp bırakıyorum olduğu gibi uyuyor düşme korkusu da yok bende rahatım yer yatağını deneye bilirsiniz

Kucak konusuna gelince benim bebeğim de aynı sürekli kucağımda temas halinde olmak istiyor babası alsa bile geri bana geliyor geçicidir diye düşünüyorum

Allah kolaylık versin hepimize
K

Kübra ..

19 Temmuz 2026 22:23
Hacer
Benim bebeğim de 10 .5 aylık dediğiniz gibi bende bırakamadım ilk zamanlar hep ayağımda uyuyordu düşer korkusuna yanından bir dakika bile ayrılmadım başını bekliyordum uykusu hafif yerde yatırma ya başladım sallayıp bırakıyorum olduğu gibi uyuyor düşme korkusu da yok bende rahatım yer yatağını deneye bilirsiniz

Kucak konusuna gelince benim bebeğim de aynı sürekli kucağımda temas halinde olmak istiyor babası alsa bile geri bana geliyor geçicidir diye düşünüyorum

Allah kolaylık versin hepimize
Bizde de öyle babasında bile durmuyor hiç olmazsa uyku konusunda dediğiniz gibi yapıcam teşekkür ederim
K

Kübra ..

19 Temmuz 2026 22:24
Hatice A🦋
Allah kolaylık versin 😢

Eşinizde duruyor mu peki?
Maalesef ne gündüz ne gece uyutma aşamasında babasında durmuyor bu da beni ekstra yoruyo
H

Hacer

19 Temmuz 2026 22:25
Kübra
Bizde de öyle babasında bile durmuyor hiç olmazsa uyku konusunda dediğiniz gibi yapıcam teşekkür ederim
Rica ederim umarım işe yarar ve birazda olsa rahat edersiniz 
Fatma A. U.

Fatma A. U.

19 Temmuz 2026 22:55
13 aylık olduk doğduğundan beri uyumuyor alıştık uyumamaya doktor uyku sevmiyor dedi
Y

Yeşim&Ege

19 Temmuz 2026 23:26
Ben uyku eğitimi aldım 2 kere bakın hemde ünlü işini bilenler eğitmenlerden maalesef oğlum direçli çıktı pes ettim :)) 10 aylık allah sağlık versin zamanla geçecek inşallah. Sizi çok iyi anlıyorum iki hafta hasta gezdim zor toparladım uykusuzluk yorgunluk iki kolumda da kas yırtılması oluştu :( uyku konusuna gelince ilk uykuyu üç saat sonra yaptır uyumuyor mu aralığı aç 4 saat sonra yaptır iki uyku yapar şu an her uykuyu mak 1 saat yaptır 30 dk uyuduysa yeter ikinci uykuyu da 3-4 saat sonra yaptır gece uykusuna yatmadan en az 4 saat önce ikinci uykudan uyanmış olsun ve arkadaşım yataklarınızı ayırın derin uyuduğu an kendi yatağına koy sürekli yaparsan yatağına geçer
K

Kübra ..

19 Temmuz 2026 23:30
Fatma Albina U
13 aylık olduk doğduğundan beri uyumuyor alıştık uyumamaya doktor uyku sevmiyor dedi
İşte çarelerin tükendiği yer tamamen bebeğe bağlı yapıcak bişey yok
K

Kübra ..

19 Temmuz 2026 23:34
Yeşim&Ege
Ben uyku eğitimi aldım 2 kere bakın hemde ünlü işini bilenler eğitmenlerden maalesef oğlum direçli çıktı pes ettim :)) 10 aylık allah sağlık versin zamanla geçecek inşallah. Sizi çok iyi anlıyorum iki hafta hasta gezdim zor toparladım uykusuzluk yorgunluk iki kolumda da kas yırtılması oluştu :( uyku konusuna gelince ilk uykuyu üç saat sonra yaptır uyumuyor mu aralığı aç 4 saat sonra yaptır iki uyku yapar şu an her uykuyu mak 1 saat yaptır 30 dk uyuduysa yeter ikinci uykuyu da 3-4 saat sonra yaptır gece uykusuna yatmadan en az 4 saat önce ikinci uykudan uyanmış olsun ve arkadaşım yataklarınızı ayırın derin uyuduğu an kendi yatağına koy sürekli yaparsan yatağına geçer
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin gerçekten çok zor uyku saatlerini dediğiniz gibi yapıyorum uyuttuktan sonra bırakmak onu uyandırıyor onu halletmem lazım.. Tükendiğinizi hissedince napıyosunuz merak ettik ben bazen sabrım bitmiş gibi hissediyorum kendime hiç alan olmayınca da nefeslenme payım olmuyo bu da sabrımı bitiriyor
Fatma A. U.

Fatma A. U.

19 Temmuz 2026 23:47
Kübra
İşte çarelerin tükendiği yer tamamen bebeğe bağlı yapıcak bişey yok
6. Aydan beri birlikte işede birlilte gidip geliyoruz artık uykusuz hep tempoda olmaya alıştık galiba tükenme kısmını aştık gibi
Y

Yeşim&Ege

20 Temmuz 2026 00:05
Kardeşim geldi yardıma sağolsun o gelince toparladım. Eşimin işi yazın yoğun olur 6 da gider gece 11 de gelir 3 ay tek başıma direndim ama tükendim çoğu yönden şanslıyım elhamdülillah ama çocuk işi zor sürekli eteğindeyse daha zor tükendiğimi hissettiğimde yemeğini yanıma alıp sokağa çıktım her şeye yetmeyi bıraktım desteksizsen çok zor eşinden yardım al başka desteğimiz yok eşler yardım etmeli
Y

Yeşim&Ege

20 Temmuz 2026 00:07
Uyku çok önemli bir şey ben eğitimin faydasınıda gördüm inkar edemem uyku saatlerini öğrendim destek vermemem gerektiğini öğrendim ama şu an üst dişi çıkıyor sık uyanıyor ilaç veriyorum ağrı kesici calpol yatıyor bir kaç saat
Fatma A. U.

Fatma A. U.

20 Temmuz 2026 00:10
Yeşim&Ege
Kardeşim geldi yardıma sağolsun o gelince toparladım. Eşimin işi yazın yoğun olur 6 da gider gece 11 de gelir 3 ay tek başıma direndim ama tükendim çoğu yönden şanslıyım elhamdülillah ama çocuk işi zor sürekli eteğindeyse daha zor tükendiğimi hissettiğimde yemeğini yanıma alıp sokağa çıktım her şeye yetmeyi bıraktım desteksizsen çok zor eşinden yardım al başka desteğimiz yok eşler yardım etmeli
Eşimden Allah razı olsun iyiki var o olmasa böyle olamazdım
S

Saliha A. ..

26 Temmuz 2026 01:48
Yer yatağı edinin orda onu sallarken siz de uyuyun, kendinize alan açın biraz rahatlayın hemen bir şey olmaz çocuğa Allah korusun tabiki de oto koltuğu yüksek ve dışarıyı görebilecek şekilde olsun koyarken kucağına ağır bir şişe koyun siz kaygılanmayın sizin kaygınız çocukta da kaygı yapar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir