Tükendim
155 görüntüleme
M
Mrv ..
28 Eylül 2025 12:56
Bebeğim 7. Ayına girdi gün içinde ve gece çok huzursuz saat başı uyanıyor gündüz çok sık emmek istiyor ben kendime sosyal yaşantıma vakit ayıramadıkça mutsuz anne oluyorum kendimi motive edemiyorum mamaya başlamak istiyorum ama suçluluk hissediyorum sütüm varken ama o kadar tükendim ki sürekli emziriyorum ve yetmiyormuşçasına saat başı emme isteği var ve sürekli bir odaya kapanıyoruz yoruldum tükendim bebeğime verimli olamıyorum.
S
Simge K.
28 Eylül 2025 13:16
Merhaba benim bebeğim henüz 3.5 aylık ben de emziriyorum. Gerçekten emzirmek zorlu bir süreç sizi anlıyor muyum bilmiyorum sadece destek olmak için yazıyorum 💖 acaba her istediğinde meme vermeseniz nasıl olur sadece belli bir saatte verseniz onun yerine onu rahatabilecek şeyler verseniz eline belki diş çıkarma sürecinde olduğu için memede rahatlıyordur. Yine de siz çok güzel bi annesiniz umarım bu süreç kolaylıkla geçer 🫶🏻
Ş
Şeyma E.
28 Eylül 2025 17:55
Ah canım benim o kadar iyi anlıyorum ki seni anne olduktan sonra senden geriye hiçbir şey kalmamış gibi geliyor insana. İkinci bebeğimi büyütüyorum bir 5 diğeri de 1.5 yaşına geldiler. Geçirdiğin süreçler en zor en sıkıntılı zamanlar. Birazcık azıcık minicik daha sabret söz veriyorum ilerisi çiçek bahçesi herşey çok güzel olacak inan bana 1yaşla birlikte bambaşka bir hayat başlıyor. Bugün 5yaşındaki oğlum öyle zor bir bebekti ki kolikti yaklaşık 2yaşına kadar slingde kanguruda yaşadı yanımdan başka bir yerde yatmazdı bütün gece meme ağzında olsun isterdi ama şimdi bi gel oğlum bir sarılayım dediğimde işim var anne bir dakika diyo ve ben şey diyemiyorum benimde işim vardı ama ben seni kucakladım eşek sıpası gel buraya 😅muhtemelen diş gibi bir sıkıntısı var yavrunun bazen dönemsel olarak anneye ekstra düşkünlükleri oluyor çok zorluyor çok iyi biliyorum ama güvenli bağlanmanın bir işareti bu aslında bilmem teselli olur mu ama sana sığınıyor sende huzur buluyor. Süt vermek istemiyorsan elbette vermek zorunda değilsin bunun vicdanlık bir durumu yok ama sütten kestiğinde dahi sana olan bu düşkünlüğü dönem dönem artacak dönem dönem azalacak bunun emzirmeyle çok da alakası yok memeyi değil seni istediği için uyanıyor ve inan bana geçiyor. Geçiyor ❤️