Tubingen Ortezi

100 görüntüleme
E

Esra E. B.

13 Nisan 2026 23:39
5 Aylık kız çocuğumda kalça gelişim geriliği vardı. 3 aydır Tubingen ortezi kullanıyoruz. Hareket kısıtlılığı olduğu ve ayaklar askıda gibi kaldığı için tendon kısalığı olur mu ?
D

Dilara E.

14 Nisan 2026 22:09
Merhaba benim kızımda 6 ay Tübingen kullandı sonrasında hiç bir sıkıntı olmadı. 14 aylıkken yürüdü şu an 2 yaşında. iki taraf içinde tübingene başta alışmak çok zor ama zamanla alışılıyor çok geçmiş olsun..
E

Esra E. B.

14 Nisan 2026 22:11

Dilara Ekinci

Merhaba benim kızımda 6 ay Tübingen kullandı sonrasında hiç bir sıkıntı olmadı. 14 aylıkken yürüdü şu an 2 yaşında. iki taraf içinde tübingene başta alışmak çok zor ama zamanla alışılıyor çok geçmiş olsun..

Dönme, emekleme vs gibi şeyleri geç mi yaptı peki
D

Dilara E.

14 Nisan 2026 22:14
Evet çünkü 8 aylıkken çıkarttıklarında daha yüz üstü bile duramıyordu yavrum yaşına doğru emeklemeye başladı
E

Esra E. B.

14 Nisan 2026 22:19
Doktor altını - üstünü değiştirirken 5 dk çıkarabilirsin dedi ama bazen çok ağlıyor ve dayanamıyorum çıkarıyorum 😕
D

Dilara E.

14 Nisan 2026 22:35
Sizin yine iyi bizim doktorumuz 15 günde bir sadece banyo yaptırırken çıkarın dedi kısa sürede yıkayın dedi çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun
E

Esra E. B.

14 Nisan 2026 22:37
Gerçekten çok zor bi süreç size de çok geçmiş olsun, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir