Tualet Egitimine Ne Zaman Baslamaliyim
97 görüntüleme

Gultakin A.
14 Nisan 2026 00:05
19 aylik coxugum ne zaman egitime baslamaliyim
S
Sema
14 Nisan 2026 00:09
Ne zaman bebeğiniz kendini hazır hissederse o zaman. Merdivenlerden basamakları çıkabiliyor mu? Teker teker her bir ayağını sıralı şekilde basarak olucak şekilde ve de isteği var mı? Müzikler var tuvalet eğitimi ile iligili kitaplar önden hazırlık yapmanız gerek
Ç
Çağla K.
14 Nisan 2026 00:18
21 aylık oğlum var şarkılar dinledik alıştırmalar yaptık merdivenleri de tutunarak çıkabiliyor merağı da vardı tuvalete ama lazımlık aldık yüzüne bakmıyor üstsüz oturmak istemiyor bazen beziyle oturuyor çiş çiş diyor ama yok nasıl ilerlemeli acaba
S
Sema
14 Nisan 2026 00:24
21 aylık oğlum var şarkılar dinledik alıştırmalar yaptık merdivenleri de tutunarak çıkabiliyor merağı da vardı tuvalete ama lazımlık aldık yüzüne bakmıyor üstsüz oturmak istemiyor bazen beziyle oturuyor çiş çiş diyor ama yok nasıl ilerlemeli acaba
Ç
Çağla K.
14 Nisan 2026 10:26
Merdivenleri çıkarken iki ayağını tek basamakta koyuyorsa genelde hazır olmuyorlar. Daha erken olabilir acele etmeyin. Sizle beraber gelsin tuvalete gösterin anlatın. Buraya yapıyoruz diye meraklı oluyorlar. Lazımlık tuvalette kalsın odaya vs götürmeyin ki tuvaletin yerini bilsin.

Gülşah K.
14 Nisan 2026 22:36
Bence tuvalet eğitimi hedefli değil de aldığınız lazimligi yeni bir oyuncak olarak tanıtın hatta sizde öyle davranın. Oyun kurun diğer oyuncaklari falan cisi gekdi hadi tuvalete diye lazimliga götüreceği şekilde oyunlar kurun beraber sora siz benim cisim geldi ben gidicem falan diyin oda öyle oyun kurarak bağlantı kuracak ve inanın sizi hiç yormadan alışacak. Bende bu adımlarla alistirdim lazimliktan korkmasın onu kabullenirse aşırı kolay. Hiç gözünüzü korkutmayin
Ç
Çağla K.
14 Nisan 2026 23:04
Bence tuvalet eğitimi hedefli değil de aldığınız lazimligi yeni bir oyuncak olarak tanıtın hatta sizde öyle davranın. Oyun kurun diğer oyuncaklari falan cisi gekdi hadi tuvalete diye lazimliga götüreceği şekilde oyunlar kurun beraber sora siz benim cisim geldi ben gidicem falan diyin oda öyle oyun kurarak bağlantı kuracak ve inanın sizi hiç yormadan alışacak. Bende bu adımlarla alistirdim lazimliktan korkmasın onu kabullenirse aşırı kolay. Hiç gözünüzü korkutmayin