Trubiotic Plus Damla-reflü

199 görüntüleme
G

Gözde Ö. K.

6 Temmuz 2026 21:22
Merhabalar bebeğim 8 aylık. Reflüsü çok arttı. Doktorumuz gaviscondan önce trubiotic plus damla başlayalım dedi. Kullanan var mıdır? Bilgi verirseniz sevinirim 🙏🏻
A

Arzu A. K.

6 Temmuz 2026 22:13
Merhaba benimde bebeğim 9 aylık. Çok fazla kusması vardı reflüsünden kaynaklı üç ay kilo alımı durdu. İki aydır düzelmiş durumda. Trubiotic plus kullandık ama reflüsünü durdurmadı bir zararı da olmadı. Dokturun tavsiyesiyle gavisconun bebekler için olanından ve lansorun 15 ml olanından kullandık yaklaşık bir ay. Gaviscondan ziyade lansor etkili oldu.şükür düzeldi
A

Arzu A. K.

6 Temmuz 2026 22:14
Arzu Arı Kapu
Merhaba benimde bebeğim 9 aylık. Çok fazla kusması vardı reflüsünden kaynaklı üç ay kilo alımı durdu. İki aydır düzelmiş durumda. Trubiotic plus kullandık ama reflüsünü durdurmadı bir zararı da olmadı. Dokturun tavsiyesiyle gavisconun bebekler için olanından ve lansorun 15 ml olanından kullandık yaklaşık bir ay. Gaviscondan ziyade lansor etkili oldu.şükür düzeldi
Siz yine de trubioticle başlayın belki sizin bebeğinize faydası olur. Aklınızda bulunsun diye detaylı yazmak istedim. İnşallah hemencecik toparlar minnak.
B

Berfin ..

6 Temmuz 2026 22:44
Merhaba benim bebeğim 4 aylık reflü nedeniyle trubiotic plus ve gastrotuss baby kullanıyorduk ama gastrotuss çok kusturdu. Ben bebeğimi sağımla besliyorum anne sütüne eklenen sütün kıvamını yoğunlaştırıcı bebelac gold thickener ekleyerek veriyorum artık her öğünden sonra kusan bebeğim hiç kusmuyor trubioticten yanıt almazsanız doktorunuzla konuşun isterseniz. Direkt çözüldü bizim çünkü
G

Gözde Ö. K.

6 Temmuz 2026 23:16
Arzu Arı Kapu
Siz yine de trubioticle başlayın belki sizin bebeğinize faydası olur. Aklınızda bulunsun diye detaylı yazmak istedim. İnşallah hemencecik toparlar minnak.
Denemek lazım sanırım ama çoğu kişiye faydası olmamış galiba. Ayrıntılı yazdığınız için çok teşekkür ederim. Sizin kuzuda sağlıkla büyüsün inşallah 🥰
G

Gözde Ö. K.

6 Temmuz 2026 23:18
Berfin
Merhaba benim bebeğim 4 aylık reflü nedeniyle trubiotic plus ve gastrotuss baby kullanıyorduk ama gastrotuss çok kusturdu. Ben bebeğimi sağımla besliyorum anne sütüne eklenen sütün kıvamını yoğunlaştırıcı bebelac gold thickener ekleyerek veriyorum artık her öğünden sonra kusan bebeğim hiç kusmuyor trubioticten yanıt almazsanız doktorunuzla konuşun isterseniz. Direkt çözüldü bizim çünkü
Bizde gastrotuss kullanmıştık ama pek işe yaramamıştı. Sonra uzun zaman hiç bir şey kullanmadık azalmıştı. Şimdi ek gıda diş derken artarmış doktor öyle dedi. Sorayım doktora. Çok teşekkür ederim 🙏🏻
B

Beyza Ç.

6 Temmuz 2026 23:36
Trubiotic duo kullanıyoruz bize gaz damlası yerine önermişti doktorumuz. Herhangi bir sıkıntı yaratmadı damla ama reflüye etkisini bilmiyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir