Troid
75 görüntüleme
Ö
Özlem G.
16 Aralık 2025 14:12
4 ay önce doğum yaptım hipertroid gelişti emziriyorum ilaç içebilirmiyim
H
Hülya S.
16 Aralık 2025 15:28
Emzirirken tiroid ilacı kullanılabiliyor
Ö
Özlem G.
16 Aralık 2025 17:01
Hipotroid ilacı kullanıldığını bilşyorum fakat hipertroid ilacı kullanılabilşyormu thyromazoldan bahsediyorum
P
Pınar A.
17 Aralık 2025 13:18
Tabii ki de kullanılıyor eğer kullanmazsanız sakıncalı ben de hipertroidi hastasıyım iki ay önce doğum yaptım hamileliğimde de emziriyorken de şu an düzenli doktor kontrolünde ilaçlarımı kullandım en önemlisi doktorunuzun ilacın dozunu size göre ayarlaması bence bir an önce bir endokrin doktoruna ya da dahiliye doktoru ile görüşün ilacınızı kullanın hiçbir şey olmaz
N
Nimet N.
17 Aralık 2025 22:58
Trioidim hamilelikte başladı dokuz ay boyunca levotiron kullandım, doğuma az bir süre kalmıstı değerlerimin normale döndüğü için dahiliye doktoruma artık ilacı kullanmak istemediğimi söyledim. Doktorum ise doğumdan sonra da kullanmam gerektiğini bırakmamamı söyledi, ben kendimce sütten bebeğe geçip zarar vereceğini düşünüp ilacı bıraktım ve 3 ay sonra trioidim yine fırladı kilo alınca farkettim yeniden ilaca başladım hala kullanıyorum. Doktora bebeğim sadece anne sütü alıyor zararı olur mı diye sormustum zararı olmaz aksine faydası olur demişti
Ö
Özlem G.
17 Aralık 2025 23:03
Bende gebelikte levotiron kullandım doğumdan sonra ilacı bıraktım hipertroid gelişti thyromazol yazdı doktor kullanırken tereddüt ediyorum bebeği etkilermi diye