Tortikollis

71 görüntüleme
E

Esra Ç.

12 Temmuz 2025 07:21
Bebeğim tortikollisli olarak doğdu. Şuan 2 aylık 1 aydır düzenli egzersiz yaptırıyorum ancak iyileşme sürecinden endişeliyim.
Sanem K.

Sanem K.

12 Temmuz 2025 07:30
Merhaba çok erken farketmişsiniz. Biz de oğlumda 2-2 buçuk aylıkken farkettik. Doktorumuz hemen bir fizik tedavi uzmanına yönlendirdi. Düzenli egzersiz ve kontroller ile birkaç ayda geçti, belki o kadar bile sürmedi. Şimdi 10 aylık ve tortikollisten eser yok. Önemli olan erken farkedip müdahale etmekmiş.
Ü

Ümran A.

12 Temmuz 2025 07:40
Merhaba, evet erken müdahale her zaman çok faydalıdır. Bir fizyoterapist olarak söylüyorum egzersizleri ihmal etmeyin düzelmeyş sizde fark edeceksiniz
Ü

Ümran A.

12 Temmuz 2025 07:41
İki kas arası fark ne kadar
E

Esra Ç.

12 Temmuz 2025 14:41
Yani şöyle ölçüm yapıldığında kalınlık farkı vardı biri 4cm biri 7 cm olarak ölçüldü
Ü

Ümran A.

12 Temmuz 2025 14:44
Biraz fark varmış evet ama egzersizle düzelmeyecek bir şey değil , hem siz germe yapın hem de oyun dahilinde bebişin istemli yapmasına izn verin
E

Esra Ç.

12 Temmuz 2025 20:45
Teşekkür ederim olabildiğince ağlatmadan yapmaya çalışıyorum ağlayınca kasılıyor çünkü. Bol bol karın üstü egzersiz yaptırmaya çalışıyorum bir de

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir