Tortikolis Egzersizleri
58 görüntüleme
G
Gülbahar T.
10 Temmuz 2025 20:10
Bebeğim 5 aylık başını eğik tutuyor , egzersiz verdiler fakat daha iyileşme gözlemlemedim:/ Neler yapabilirim ?

Melek M.
10 Temmuz 2025 20:14
Merhaba. Ben fizyoterapistim tortikollisi olan bebeklerle de çalıştım. Maalesef bu süreç biraz sabır ve zaman isteyen bir süreç hemen düzelme olmaz biraz çabalamak gerekiyor. Eğer zorlanıyorsanız tavsiyem fizyoterapist eşliğinde tedavilerinize devam etmeniz olur
G
Gülbahar T.
10 Temmuz 2025 20:22
Merhaba fizik tedavi doktoruna gittk fakat tortikolıs çıkmadı iki kası da eşit uzunlukta çıktı taramayada soktular bişey çıkmadı
Annenın zayıf olmasından kaynaklı bebeğin içerdeki duruşından kaynaklı dediler ,yastık önerdiler egzersiz yapıyoruz ama daha geçmedi :/
Annenın zayıf olmasından kaynaklı bebeğin içerdeki duruşından kaynaklı dediler ,yastık önerdiler egzersiz yapıyoruz ama daha geçmedi :/

Melek M.
11 Temmuz 2025 18:43
Dediğim gibi gülbahar hanım ilerleme kaydetmeniz için biraz zaman tanımanız lazım eğik tuttuğu tarafın zıttı yönde yaklaşıp oyunlar oynayabilirsiniz göz temasını oradan sağlayabilirsiniz zamanla düzeleceğini düşünüyorum. Ama endişelerinizde haklısınız isterseniz fizyoterapistlerden destek alabilirsiniz