Tortikolis
73 görüntüleme
Z
Zehra Y.
14 Şubat 2026 11:46
Bebeğim sezeryan doğum olmasına rağmen sonradan Tortikolis tanısı kondu kendimi çok kötü hissediyorum başka anneler var mı benim gibi varsa nasıl yol izlediniz
İ
İpek B. Z.
14 Şubat 2026 12:04
Lütfen kendinizi kötü hissetmeyin, sizin ne sucunuz var. Fizyoterapiyle gayet güzel düzelir, hic merak etmeyin❤️
Z
Zehra Y.
14 Şubat 2026 12:05
İnşallah en kısa sürede
A
Arzu.G
14 Şubat 2026 12:17
Tek taraflı dönememe sorunundan dolayı ben şüphelenip çok araştırmıştım. erken dönem tedavide çok hızlı iyileşme sağlanıyor gördüğüm kadarıyla .üzülmeyin pozitif düşünün çok şükür çaresi var .Allah çaresiz dertlerden korusun bebisleri❤️🌸
Z
Zehra Y.
14 Şubat 2026 12:21
Tek taraflı dönememe sorunundan dolayı ben şüphelenip çok araştırmıştım. erken dönem tedavide çok hızlı iyileşme sağlanıyor gördüğüm kadarıyla .üzülmeyin pozitif düşünün çok şükür çaresi var .Allah çaresiz dertlerden korusun bebisleri❤️

Ümran A.
14 Şubat 2026 16:19
Merhabalar biz de 40 günlükken fark etmiştk kızımda tortikıllis olduğunu. Hep tek tarafa yatıyordu tummy time de kafası hep sola eğikti. 40 gün kontrolünde usg çekildi minimal bir fark olduğu söylendi. Eşimde ve ben fizyoterapistiz evde egzersizleri germeleri hep yaptık çok şükür düzeldi bir kaç ay içinde. İçimiz rahat etmedipi için 2 ay önce tekrar usg çektirdik iki kas arasındakş fark kapanmış ve tamamen geçmiş tortikollis.
Biz de çok üzüldük ama üzülmeyin lütfen düzenli egzersizle düzeliyor dahs çok küçükler. Geçmiş olsun
Biz de çok üzüldük ama üzülmeyin lütfen düzenli egzersizle düzeliyor dahs çok küçükler. Geçmiş olsun

Ümran A.
14 Şubat 2026 16:20
Ve ben de sezeryanla doğum yaptım
Bebeğin anne karnındaki pozisyonuna bağlı oluşmuş tortikollis biz de 🐣
Bebeğin anne karnındaki pozisyonuna bağlı oluşmuş tortikollis biz de 🐣
Z
Zehra Y.
14 Şubat 2026 16:22
Benimde arkadaşım fizyoterapist onunla ilerleyeceğiz inşallah geçer keşke böyle ilacı olsada verebilsek hemen geçse