Tortikolis
58 görüntüleme
S
Sümeyye D.
31 Aralık 2025 13:41
Bebeğim 2 aylık hep sol tarafa yatırıyordu kafasını ben sağa çevirsem de o yine sola ceviriyordu. Bugün doktora gittik tortikolis dedi doktor egzersiz verdi daha önce bu durumu yaşamış anne var mi aramızda

Ümran A.
31 Aralık 2025 13:54
Merhaba geçmiş olsun, kas farkı kaç cm bilginiz var mı fizik tedavi önerdi mi ?
Benim kızımda da 40 günlükken fark ettik usg çekildi çok az bir fark çıktı iki kas arasında evde egzersizlerle düzelttik çok şükür. Şuan bir sorunumuz kalmadı şükür verilen egzersizleri düzenli olarak yaparsanız düzelir inşallah
Benim kızımda da 40 günlükken fark ettik usg çekildi çok az bir fark çıktı iki kas arasında evde egzersizlerle düzelttik çok şükür. Şuan bir sorunumuz kalmadı şükür verilen egzersizleri düzenli olarak yaparsanız düzelir inşallah
S
Sümeyye D.
31 Aralık 2025 17:16
Kaç cm olduğunu bilmiyorum şu an evde egzersiz önerdi henüz fizik tedavi önerisi yapılmadı inşallah bi an once düzelir💕 sizin adınıza da çok sevindim sağlıkla yaşasın evlatlarimiz🌸

Ümran A.
31 Aralık 2025 17:38
Amin inşallah ❤️ fizik tedavi önermeyip egzersiz gösterdiyse içiniz rahat olsun kas farkı çok değildir. Hem fizyoterapist hem de tortikollisi deneyimleyen bir anne olarak söylüyorum bunları🍀🐣 Egzersizleri atlatmayın düzelmeyi fark edeceksiniz siz de inşallah ❤️
S
Sümeyye D.
1 Ocak 2026 06:04
Allah razı olsun çok teşekkür ederim insallah çabucak düzelir. Ne gosterdilerse aynısı gibi gün içinde sık sık tekrar ediyorum 💕🌸

Ümran A.
1 Ocak 2026 06:15
Düzelir inşallah, tummy time da da sürekli baktığı tarafın aksi tarafına doğru seslenme oyuncak gösterme yapabilirsiniz 🐣