Tok diye mi uyuyor aç diye mi

266 görüntüleme
M

Melisa B.

4 Haziran 2025 05:01
Merhaba bebeğim 4600 gram doğdu. Çocuk hekimi bana 3 saatte bir 80 cc alması lazım dedi. Psikolojimi bozdu sağıp 80 var mı bakıyordum süt 70 cc gelirse 10 cc mama ile destekliyordum. Bu süreç yorucu ve bebeğim huzursuz olmaya başladı biberonla beslendikçe. Şimdi emziriyorum bir süre sonra memede derin uyuyakalıyor. Tok diye mi bırakıyor yoksa aç ve yoruldu diye mi? Dipnot bebeğimde dilbağı mevcut ve 36 günlük
Z

Zehra A. ..

4 Haziran 2025 05:06
Aç olan bebek uyumaz huzursuzlanir ağlar memeyi ittirir ya j kısacası siz bebegin aç olduğunu anlarsınız memeyi emip sonrasında uyuya kalıyorsa doğmuştur uykuya geçmiştir bence ama bebeginizin kaç aylık olduguda önemli burada eğer yenidogansa yemedem uyuyada kalabiliyor budurumda uyandırıp tekrar emzirmeyi deneyin
İ

İbrahim F. H. ..

4 Haziran 2025 14:43
Kilo alımı normal gidiyorsa zaten doyuyordur bebek bazen çok yer bazen az değişir ama dil bağı emmesini zorlaştırır mı onu çocuk doktoru bilir
B

Buket E.

5 Haziran 2025 18:09
Merhaba bizim de dil bağımız var eğer memeyi tutup emiyorsa ve ilk ay kilo alımında herhangi bir problem yoksa hersye yolundadır sağım ile bebeğin çektiği süt miktarı aynı değildir o sizi yanıltır. daha çok küçük yorulup uyuyordur
R

Rümeysa C.

12 Haziran 2025 00:04
36 günlük bebek doymuyorsa asla uyumaz
Y

Yeşim D. ..

12 Haziran 2025 11:45
Bizim sağdığımızdaki gelen sütle bebeğin çekmesi farklı oluyor bende yanılmıştim aynı şekilde mama veriyordum meğerse fazla fazla doyuyormus bebek daha çok çeker emdikçe süt fazlalaşır

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir