Titreme

177 görüntüleme
M

Merve I. K.

7 Ekim 2025 17:25
Bebegim 10 aylik ve son 1 aydir biz yetiskinler usdugumuzde1 saniyelik bir titreme yasariz o oyle irkiliyor. Nedeni sadece usume midir yoksa doktora gorunmeli mi? Tesekkurler.
A

Asli B.

8 Ekim 2025 12:04
Benim bebeğim de şu an 10 aylık. 6.aydan beri ara sıra saniyelik yapıyor o hareketi. Biraz araştırmıştım bilinçte kapanma gözlerde kayma tarzı bir durum yoksa olabiliyormuş. Birkaç anne de çişini yaparken öyle irkilebiliyorlar demişti. Ben doktoruna da sordum olabiliyor dedi ama sizin durumunuzu en iyi dokrorunuz bilir. Sorun bence diğer ihtimaller dışlanmış olur.
A

Aygün ..

Premium Üye
27 Haziran 2026 08:26
Asli Baş
Benim bebeğim de şu an 10 aylık. 6.aydan beri ara sıra saniyelik yapıyor o hareketi. Biraz araştırmıştım bilinçte kapanma gözlerde kayma tarzı bir durum yoksa olabiliyormuş. Birkaç anne de çişini yaparken öyle irkilebiliyorlar demişti. Ben doktoruna da sordum olabiliyor dedi ama sizin durumunuzu en iyi dokrorunuz bilir. Sorun bence diğer ihtimaller dışlanmış olur.
Merhaba şu an devam ediyor mu hala bebeğiniz büyümüştür hala yapıyor mu ya da doktora gittiniz mi
M

Merve I. K.

27 Haziran 2026 08:28
Aygün
Merhaba şu an devam ediyor mu hala bebeğiniz büyümüştür hala yapıyor mu ya da doktora gittiniz mi
Merhaba, suan 16 ayi bitti ve evet sanirim cis yaptigi zamanlar oluyor diye farkettim. Bayagi bayagi azaldi ama :)
A

Asli B.

27 Haziran 2026 09:44
Merhaba 18 aylik oldu benimki cis yaptigi zamanlar ara sıra yapiyor hala. Tesadufen cekilmis bir videosunu gostermistim doktora problem yok cisten olabilir demisti. Gozlerde kayma bilinc kapanmasi vs. olup olmaması onemliymis
A

Aygün ..

Premium Üye
27 Haziran 2026 10:42
Merve Imamoglu Karaman
Merhaba, suan 16 ayi bitti ve evet sanirim cis yaptigi zamanlar oluyor diye farkettim. Bayagi bayagi azaldi ama :)
Yaa maşallah ben de fark ediyorum da 6 aylık bebeğim şu an kaka gaz bazen kusmadan önce sormak istedim size o yüzden
A

Aygün ..

Premium Üye
27 Haziran 2026 10:44
Asli Baş
Merhaba 18 aylik oldu benimki cis yaptigi zamanlar ara sıra yapiyor hala. Tesadufen cekilmis bir videosunu gostermistim doktora problem yok cisten olabilir demisti. Gozlerde kayma bilinc kapanmasi vs. olup olmaması onemliymis
Maşallah Allah bağışlasın ben de 6 aylık bebeğimde bazen fark ediyorum da aynı durumu bana da doktor önemli bir şey değil artarsa süresi uzarsa dikkat et benim kendi kızım da yapıyordu dedi hatta şu an 20li yaşlarda :) yine de benzer durum olunca size de sorayım dedim sağ olun cevapladığınız için :)
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir