Tırnak Kesme
215 görüntüleme
F. K.
8 Haziran 2026 18:08
Merhabalar bebeğim 7 aylık etrafa ilgisi arttığı için tırnak kesme işleminde çok zorlanıyoruz, gece kesmeyi denediğimiz Zaman uyanıp ağlıyor, desteksiz büyüttüğümüz için mecbur kalıp ekran veriyoruz, onun dışında ekran ile etkileşimi yok, açıkçası bu bile bize vicdan yükü geliyor. Tırnak kesme esnasında uygulayacağımız başka yöntemler var mıdır acaba?
N
Necibe N. Ç.
8 Haziran 2026 18:17
Emzirirken kesmeyi denediniz mi biz öyle yapıyoruz
G
Gökçin N.
8 Haziran 2026 18:27
Ben kucağıma oturtup arkadan kesiyorum, çıt çıt yapalım vs diyorum duruyor
F. K.
8 Haziran 2026 18:34
Emzirirken kesmeyi denediniz mi biz öyle yapıyoruz
F. K.
8 Haziran 2026 18:35
Ben kucağıma oturtup arkadan kesiyorum, çıt çıt yapalım vs diyorum duruyor
F
Fatma S. ..
8 Haziran 2026 19:42
Gündüz uykusunda kesiyorum daha rahat oluyor
B
Berfin Ö.
8 Haziran 2026 20:11
Gündüz uykusuna yattiktan 15 dk sonra kesiyorum
F. K.
8 Haziran 2026 20:12
Gündüz uykusuna yattiktan 15 dk sonra kesiyorum
B
Berfin Ö.
8 Haziran 2026 20:13
Gündüz uykusu da çok tetik, ne yapacağız şaşırdık :/
İ
İ.E.
8 Haziran 2026 20:43
Valla benimki de 20 aylık, hala net bir çözüm bulamadım. Bazen ben de ekran açıyorum, bazen sakin durup beni izlerken hızlıca hallediyorum. Bazen de eline kapalı bir tırnak makası veriyorum, “sen ayaklarını kes ben elini keseyim” gibi oyun yapıp oyalamaya çalışıyorum. Birkaç kez ağlasa da bazen mecbur hızlıca kestim açıkçası. Uyurken yapmak bizde hiç mümkün olmadı. Oyuncakla da çok kandıramadım, tırnak makasını görünce hemen almaya çalışıyor çünkü. Törpü makinesi de çok zaman aldığı için zor oluyor, makas daha hızlı bitiriyor işi. Başka pratik bir yöntem bulan varsa ben de duymak isterim.
N
Nazlıcan
Premium Üye
8 Haziran 2026 20:49
Ben de uyutup ayağıma koyuyorum, o uyurken kesiyorum. İrkilirse de hemen bırakıp sallıyorum sonra devam ediyorum
F. K.
8 Haziran 2026 21:38
Fikirler için çok teşekkür ediyorum
M
Melis
8 Haziran 2026 22:06
Bu şekilde o çocuk zor büyür sende perişan olursun tırnak keserken ekran verdin diye gerizekalı olmayacak veya vermedin diye superzeka [olmayacak.Ekran](olmayacak.Ekran) dışında daha birçok kötü şey var dünyada ve bunlara ömür boyu maruz kalacak kendini düşün hergun kötü bir şeye maruz kalmıyor musun bu seni ne kadar değiştiriyor. Anne olmayan veya erkek doktorlar kitap bilgilerini çok güzel paylaşıyor anne olan dr.lari takip etmenizi ve rahatlamanizi öneririm böyle bir dünya yok malesef yaşamaya çalıştığınız hayat değil gerilim filmi
Yükleniyor...