Time Time

490 görüntüleme
C

Cemile G.

7 Nisan 2026 18:24
Bebegim 5 aylik time time yaparken başını yere gömüyor ve kısa süre kaldırıp tekrar kafayı yere koyuyor başını uzun süre kaldırmıyor karşısına oyuncak cingirak gibi şeyler koysamda aynısını yapıyor ve daha dönmüyor bu gelişim geriligimi
N

Neşe T.

7 Nisan 2026 18:39
Benimde oglum 3 ayina girecek arada time time yaptirmaya calisiyorum ama ayni aslinda bu aylarda kafasini artik daha iyi tutmasi gerekiyo ama yok
E

Ebru S. ..

7 Nisan 2026 18:43
Doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim bu aylardaki bebekler oturuyor time time yapması gerekirdi diye düşünüyorum
Z

Zehranur Ç.

19 Nisan 2026 00:23
Dönmemesi gelişim geriliği değil. 5.5 aylık bebeğim Persentil olarak iyi seviyelerde. Dönmüyor mesela. İstemiyor. Çok uğraştım ama olmayınca olmuyor. Direkt destekli oturtma kısmına geçin eğer kendini kaldırıyorsa tabi. 5.5 ayında oturuyor bebeğim. Dönmeme kusur değil canınızı sıkmayın ve bebeğinizi izleyin ona ayak uydurun
C

Cemile G.

19 Nisan 2026 00:26
Çok teşekkür ederim 
Ş

Şirvan Ç.

20 Nisan 2026 21:39
Bebeğim 6 aylık oldu dönmek istemiyor 1-2 defa yarım döndü ama dönmek için uğraşmıyor time taymı da sevmezdi banyodan sonra sürekli sırt masajı yapmak için yüz üstü bırakıp kollarını direk emekleme pozisyonuna alarak masaj yaptım o şekilde alıştı durmaya deneyin isterseniz
Göktenur B.

Göktenur B.

20 Nisan 2026 21:45
Bebekten bebeğe fark ediyor bazı bebekler daha hızlı bu evreleri geçiyor benim oğlum 3 aylıkken dönmeye başlamıştı ama emeklemesi 8 . Ayı buldu bebekler o kadar hızlı ki 7. Ayında asla emekleme hareketi bile yoktu desteksiz oturmayordu bile sadece dönerek kendini hareket ettiriyordu 1 ay içinde kendi başına oturmaya emeklemeye hatta biyerden tutup kendini kaldırmaya başladı ama sürekli yerde zaman geçirdik gözlemleyin bebeğinizi
C

Cemile G.

20 Nisan 2026 22:07
Teşekkür ederim sagolun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir