Tıkanma

128 görüntüleme
E

Ebru K.

6 Aralık 2025 17:35
Bebeğim süt içerken özellikle iştahlı şekilde içtiği zaman tıkanır gibi oluyor öksürerek açılıyor tam tıkanırsa diye korkuyorum nasıl önleyebilirim
Çağla Y.

Çağla Y.

6 Aralık 2025 18:02
Tam yatış pozisyonunda içirmeyin hafif dik olsun eğer emziriyorsanız tazyikli de olabilir önden elinizle sağım yapabilirsiniz
G

Gdkmc

6 Aralık 2025 18:24
Süt tazyikli büyük ihtimalle emzirmeden önce 10 ml elinizle sağon
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

8 Aralık 2025 11:12
@Ebru Karacan sütünüzün akışına dikkat etmenizi öneririm hızlı geldiği için de bebek tolere edemez ve tıkanır burada yapmanız gereken şey sütünüzü yavaşlatmak ve bebeğe uygun bir şekilde akış göndermek ayrıntılı bilgi almak isterseniz yardımcı olurum 05060389958 ☺️
M. M.

M. M.

8 Aralık 2025 20:08
Aynı şeyi yaşadım ,yatarak emzirme ile daha rahat emiyor artık ve el sagımı süt akışını rahatlatıyor
F

Fahriye G.

10 Aralık 2025 14:06
Hiperlaktasyon yani fazla süt akışım var. Bebeğim 18 günlük emzirmeye başladığım zaman 5 dk içinde hemen tıkanıyor boğazında kalıyor gibi oluyor. Önden sağım yaptım ama yine olmuyor emdikçe zorlanıyo bu sefer bi memeyi 5 dk emiyor sadece. Ne yapmalıyım bu konuda

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir