Tıkanıklık

118 görüntüleme
E

Elif Ş. ..

8 Aralık 2025 21:15
Burun akıntısı var ateş yok gece öksürüğü var burun temizliği yapılıyor doktor ventolin kullan dedi kullandigimdan beri öksürmeye başladı ne yapabilirim
Betül .

Betül ..

8 Aralık 2025 21:16
Alerjisi olabilir mi acaba? Ev tozu vs
E

Elif Ş. ..

8 Aralık 2025 21:18
Bilmiyorum olabilir nemlendirici kullanıyorum özellikle gece çok öksürüyor
Y

Yağmur T.

8 Aralık 2025 21:22
Bende şuan aynı sıkıntıyı yaşıyorum kızımda . Burun akıntısı var ateş yok öksürükte yok ama balgam var. Sümük olarak.çıkarıyoruz ben bu tarz durumlarda hemen ilaca başvurmak istemiyorum. Balgamlı öksürük için teranatur diye bitkisel bir şurup var. Kuruöksürük ve balgam için. Bizdeçok işe yarıyor. Doktorunuza danışarak kullanmanızı tavsiye ederim.
E

Elif Ş. ..

8 Aralık 2025 21:44
Evet bende ilaç vermek istemiyorum burnunu sürekli temizliyorum benim kızım daha iki yaşında bilemedim kullana bilirmiyiz ki
S

Sema

8 Aralık 2025 22:05
Nebülizatör kullandınız mı hiç? Bu tarz nezle vs iyi geliyor hem de balgam söktürüyor güzel
S

Seda G. ..

9 Aralık 2025 00:17
Kaç yaşında çocuğunuz. Ben kızım oksurdugunde burun açma, nemli tutma dışında... Yün bir yastık trendyoldan almıştım ham. Ak günlük sakızı ile tütsüleyip göğsüne koyuyorum. Önce bayağı öksürüyor. Hatta terletiyor. Sonra rahatlıyor. Yine umca diye bir vitamin takviyesi suya damlatıp veriyorum hasta olmasa dahi. Krese gittiği için koruma sağlıyor. Yattığı odaya kurusoğan karanfil batırıp koyabilirsiniz. Ayağınada vicks sürüyorum. Bu sekilde daha rahat uyuyor ve atlatıyor. Yastığıda yükseltebilirsiniz. Geniz akıntısı olmasın diye.
E

Elif Ş. ..

9 Aralık 2025 11:31
Nebulizator kullanıyorum 2 yaşında

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir