Tıkandım
107 görüntüleme

Zülal A.
30 Nisan 2026 16:07
Kızım 10 aylım ek gıda sürecindeyiz. Üç ana öğün bazende bir ara öğün yapıyoruz. Bazen iki ana bir ara olacak şekilde çok yüklemiyorum. Her gün farklı tarifler hazırlamaya çalışıyorum. Sabah ayrı öğlen ayrı akşam ayrı. Soframızdanda tattırıyorum. Zaten yemek görünce hemen geliyor. Doktorumuz kendi sofranızdan yedirmeye başlayın dedi. Tuzsuz bebeğe uygun şekilde. Bu seferde kendimi uğraşmamış hissediyorum. Sizlerde durumlar nasıl. Sofradan mı devam yoksa hazırlıklar var mı? Bir de mama içmiyor artık doğru düzgün doktor kesebilirsin dedi ya da ikiye düşürebilirsin dedi.
A
Aleyna N. T.
30 Nisan 2026 16:48
Naçizane ben oğluma artık direkt ne yapıyorsam ona da yediriyorum. Çünkü bizim yeme alışkanlıklarımız da onunkine evrildi. Her öğün de farklı birşeyler yedirmiyorum açıkçası. Evde ne varsa o. Çünkü hayat hep böyle ilerlemiyor bence:)). O nedenle günlük aldığı proteine dikkat ederim genelde. Yoğurt yumurta ve kıyma gibi. Onun haricinde şekerli gıdalar dışında herşeyi veriyorum

Zülal A.
30 Nisan 2026 16:50
Naçizane ben oğluma artık direkt ne yapıyorsam ona da yediriyorum. Çünkü bizim yeme alışkanlıklarımız da onunkine evrildi. Her öğün de farklı birşeyler yedirmiyorum açıkçası. Evde ne varsa o. Çünkü hayat hep böyle ilerlemiyor bence:)). O nedenle günlük aldığı proteine dikkat ederim genelde. Yoğurt yumurta ve kıyma gibi. Onun haricinde şekerli gıdalar dışında herşeyi veriyorum
T
Tuğba B. ..
30 Nisan 2026 16:54
Kendi yemeğinizden tuz eklemeden bebeğinize ayırabilirsiniz. Sonra bahart ve tuz ekleesiniz kendinize.
M
Merve
30 Nisan 2026 17:41
Benim oğlum da aynı şekilde 9 aylık şu an mamayı gün içinde bıraktı anne sütü zaten almıyordu şu an sadece gece mama alıyor uykuda gündüz de 3 ana bir ara öğün şeklinde gidiyoruz evde yemek varsa yiyebileceği şeyse o gün onu da veriyorum yoksa ona bir şeyler yapıyorum her gün değişiyor diyebilirim eğer yiyeceği şeyler varsa yedirin damak tadı bizim yediklerimize alışsın
Yükleniyor...