Tıkalı Göğüs Kanalı
76 görüntüleme
Z
Zeynep Ö.
1 Haziran 2026 02:11
Bundan 5 ay öncesinde sağ göğüsümde koltuk altının 3 parmak göğüse doğru kısmında taş gibi bir beze ile uyandım . Kanal tıkandı süt ile diyip masaj vs ve emzirme danışmanı ile yardım alarak küçültmek istedim ve bir gün uyandığımda kolumu dahi kaldıramadığım bir gerginlik ile kendimi hastanede buldum . Doktor lokal anestezi ile içini temizledi ve çamurlaşmış süt çıkardı velhasıl herşey güzel derken 5 ay sonra yine şişmeye başladı ilaçlar ile ceviz büyüklüğünden nohut büyüklüğüne getirdim ağrı sızı ateş yok bir gece oğlum gögüsüme kafa attı ve sabah uyandığımda taş gibi bir meme ile uyandım aşırı hassas kolum yarım kalkıyor aynı göğüs şimdi daha büyük ilaç kullanmıyorum 3 gün oldu ev süpürmek bile lüx zorlayınca ağrı yapıyor sürekli soğuk kompres yapmama rağmen hiç boyutunda düzelme yok. Ben napıcam daha önce yaşayan oldu mu aktif emziriyorum . Doktor o kanal çok fazla süt üretiyor emzirme bittiğinde bu sorun kalmaz demişti
M
Merve
1 Haziran 2026 07:10
Bende yeni atlattım cok gecmis olsun senin daha ağır olmuş gerçekten ben sıcak uygulama masaj emzirme sağım ile rahatladım peki senin eline beze geliyormuydu birde soğuk lahana yaprağı sutu dağıtıyorsun alacağım atacağım buzluga
S
Sedef I.
Premium Üye
1 Haziran 2026 08:03
benim de sağ göğsümde aynı problem olmaya başladı önce sıcak kompres yapıp emzirdim sonra sağdım hafif masaj yapıp soğuk kompres yaptım günde 4-5 kez bu tekrarı yaptım ama sağımda max 10 dk ve düşük ayarda sağdım sonrasında makinanın masaj özelliğiyle 3-4 dk hafif uyarı verdim 4-5 günde düzeldi şimdi şişlik hissettikçe günde duruma göre bu rutini uyguluyorum
Z
Zeynep Ö.
1 Haziran 2026 10:17
Bende yeni atlattım cok gecmis olsun senin daha ağır olmuş gerçekten ben sıcak uygulama masaj emzirme sağım ile rahatladım peki senin eline beze geliyormuydu birde soğuk lahana yaprağı sutu dağıtıyorsun alacağım atacağım buzluga
Z
Zeynep Ö.
1 Haziran 2026 10:18
benim de sağ göğsümde aynı problem olmaya başladı önce sıcak kompres yapıp emzirdim sonra sağdım hafif masaj yapıp soğuk kompres yaptım günde 4-5 kez bu tekrarı yaptım ama sağımda max 10 dk ve düşük ayarda sağdım sonrasında makinanın masaj özelliğiyle 3-4 dk hafif uyarı verdim 4-5 günde düzeldi şimdi şişlik hissettikçe günde duruma göre bu rutini uyguluyorum
M
Merve
1 Haziran 2026 11:01
Bildiğin ceviz kadar büyük beze ne ki
M
Merve
1 Haziran 2026 11:02
Yükleniyor...