Tetagili Nasıl Kullanıyorsunuz?

306 görüntüleme
Ç

Çağla y.

26 Haziran 2026 15:59
14 aylık kızıma osanit kullandık ama artık fayda etmiyor.Osanit kullanabilirsiniz gerektiğinde dedi doktorumuz.Kullananlar ne sıklıkla kullandı?
Damla B.

Damla B.

26 Haziran 2026 16:09
Ağzının içine döküyorum direkt. Tadı da güzel sanırım hemen şap şap ağzını şaplatıp yalanıyor 藍
N

Nazlıcan

Premium Üye
26 Haziran 2026 17:22
Ben de ağzına döküyorum tetagili sonra parmağımla ya da diş kaşıyıcıyla bütün ağzını güzelce kaşıyorum, çok seviniyor. Osanit 6 aydan büyükler içinmiş onu henüz denemedim bilmiyorum o yüzden.
N

Nazlıcan

Premium Üye
26 Haziran 2026 17:22
Damla Beşir
Ağzının içine döküyorum direkt. Tadı da güzel sanırım hemen şap şap ağzını şaplatıp yalanıyor 藍
Ben bebişe kullanacağım her şeyin önce tadına bakıyorum. Evet tadı bayağı güzel şekerli gibi hatta 😂
G

Gülcan Ş.

26 Haziran 2026 18:59
parmak diş fırçaları var hem masaj yapıyor hemde tetagili üzerine döküp diş etlerini kaşıyabilirsiniz
E

Esmanur E.

Premium Üye
26 Haziran 2026 20:35
Bunlar diş için mi daha o aşamaya gelmedik
E

Ebru

26 Haziran 2026 20:40
Ben önce temiz parmağımı ağzına sürüp ardından parmağıma döküp masajla verdim ama ondansa ağzına dökmemden daha çok hoşlandı şimdi görür görmez ağzını açıyor tadını çok sevdi
Ç

Çağla y.

26 Haziran 2026 21:27
Nazlıcan
Ben de ağzına döküyorum tetagili sonra parmağımla ya da diş kaşıyıcıyla bütün ağzını güzelce kaşıyorum, çok seviniyor. Osanit 6 aydan büyükler içinmiş onu henüz denemedim bilmiyorum o yüzden.
Osaniti doktor önerdi kullandık ama homeopatik bir ilaç olduğu için artık azıların ağrısını geçirmemeye başlado
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir