Tetagil Diş Granülü

177 görüntüleme
S

Seda ..

6 Kasım 2025 18:18
Tetagil diş granülünü kullanlar yorum yapabilirmi bebeği rahatlatırmı ona göre alcam bende yada başka rahatlatan bişey varmı
H

Hamide Ş. ..

6 Kasım 2025 18:21
Kullanıyoruz ama gözle görülür bi fayda görmedik jellerden kullanmak istemedim içerik bakımından çok rahatsız olduğu zamanlarda soğuk uygulama yapiyorum ama çok fayda etmiyor sağlık ocağındaki hemşirenin önerisiyle calpol veriyorum baya rahatlatıyor günde1 kez genellikle veriyorum
S

Seda ..

6 Kasım 2025 18:25
Soğuk uygulama yapınca ağlıyor bizimki bende calpol veriyorum dediğiniz gibi ama calpol vermektense tetagil rahatlatırsa o dahamı iyi olur diye düşünmüştüm
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

6 Kasım 2025 18:45
Burda bu konuda açtığım bir konu başlığı ve altında videolarım var onları incelemenizi öneririm.
Bu tarz granüllerden fayda görülebiliyor ama bir süre sonra etki azalıyor.
S

Sembo

6 Kasım 2025 19:00
Ben şahsen hafif mızıktadğında hemen ağzına döküyorum normale dönüyor demekki işe yarıyor ama kısa süreki zaten günde 4-5 kez kullanılabiliyor çok ağrısı oldupunda calpol veriyorum genelde gece yatmadan önce
Hatice C.

Hatice C.

6 Kasım 2025 19:09
Seda hanım caljel almıştım bende kızım için bizde işe yaramıştı fikir olur belki sizede biz faydasını görmüştük
S

Seda ..

6 Kasım 2025 19:10
Teşekkür ederim Hatice hanım🤗
Hatice C.

Hatice C.

6 Kasım 2025 19:12
Rica ederim 🌸
İ

İ.E.

7 Kasım 2025 03:17
Doktorumuz jel kullanmamizi pek istemiyor o yuzden tetagil kullaniyorum. Cok mizmiz oldugunda veriyorum yarim saate huysuzlugu azaliyor salyasi azaliyor. Ama tum gun etkili degil tabi ki 2 bilemedin 3 saat. Cok agrisi oldugunda agri kesici kullaniyorum.
M

M.Kurtulmuş ..

7 Kasım 2025 08:12
Merhabalar,osanit tavsiye ediyor musunuz
E

Elçin Ç.

7 Kasım 2025 09:09
Tetagil bizde fayda etmedi. Karanfil ve zeytinyağı kürü işe yarıyor buzdolabında bekletin soğuk olarak sürün rahatlatıyor.
A

Ayşe V. ..

9 Kasım 2025 04:58
Karanfill yağı kullanımı tetagilden daha etkili en azından etkisi geçtiği zaman tekrar vermek ya da calpol yerine deneyebilirsiniz ben daha fazla etki gördüm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir