Tetagil
169 görüntüleme
S
Selin E.
18 Şubat 2026 17:05
Dişle ilgili sorun yaşıyoruz uyumuyor kızım. 4.5 aylık tetagil aldım ama nasıl kullanmalıyım bilmiyorum? Kullanıp yan etki yaşayan oldu mu?

Damla B.
18 Şubat 2026 17:11
Yan etkisi yok diye biliyorum. Direkt ağzına dökülüyor hemen eriyor zaten

Gözde C.
18 Şubat 2026 17:18
Arkadaşım tetagil kullandı hemde fazlaca bir zararı olmadı. Az önce bir doktorun sayfasında gördüm. Zeytinyağına bir kaç karanfil atıp eziyor ağzı kapalı bir şekilde bir gece karanlık ve kuru yerde bekletiyor. Sabahına bir kaç damla soğan suyu ekliyor. Buzdolabında muhafaza ediyor. Diş çıkan bölgeye günde 3-4 kere yavaşça sürüp masaj yapın diyor,hafifletiyormuş. Henüz denemedim ama belki sizin işinize yarar.
S
Selin E.
18 Şubat 2026 18:20
Arkadaşım tetagil kullandı hemde fazlaca bir zararı olmadı. Az önce bir doktorun sayfasında gördüm. Zeytinyağına bir kaç karanfil atıp eziyor ağzı kapalı bir şekilde bir gece karanlık ve kuru yerde bekletiyor. Sabahına bir kaç damla soğan suyu ekliyor. Buzdolabında muhafaza ediyor. Diş çıkan bölgeye günde 3-4 kere yavaşça sürüp masaj yapın diyor,hafifletiyormuş. Henüz denemedim ama belki sizin işinize yarar.
B
Buse T.
20 Şubat 2026 15:35
Bizde kullanıyoruz hiç bir yan etkisi yok doktorumuzun önerisiyle aldık günde 6 defa döküyorum ağzının iç kısmına